Căutare Live

Provocarea care le dă mari bătăi de cap internauților. Tu în cât timp reușești să găsești veverița dintre copaci?

Oamenilor le plac provocările. Internauții sunt din ce în ce mai atenți la testele care le pun la încercare atenția și încearcă să le rezolve cât mai repede.

Tu în cât timp reușești să găsești veverița dintre copaci?

Daily Mail

Așa se întâmplă și cu acest nou test de atenție, care face furori pe internet. De această dată este vorba despre o imagine cu mai mulți copaci, un pesaj de toamnă dintr-un parc, iar internauții sunt rugați să găsească o veveriță care stă bine ascunsă.

Testul este unul dintre cele mai dificile de până acum din cauza faptului că nuanța folosită pentru a colora ramurile și frunzele copacilor este aceeași cu cea care s-a folosit și în cazul simpaticului animăluț.

Sunt mai mulți cei care au mărturisit că este un test destul de dificil și că durata de rezolvare a fost de aproximativ 50 de minute, mai ales că veverița este destul de mică.

Citește și: Privește atent timp de 15 secunde punctul din vârful nasului. Ce se întâmplă apoi e chiar ciudat

Dacă nu ai reușit să rezolvi și vrei să afli răspunsul corect, atunci vezi imaginea de mai jos:

Provocarea care le dă mari bătăi de cap internauților

Oamenilor le plac provocările. Internauții sunt din ce în ce mai atenți la testele care le pun la încercare atenția.

Daily Mail

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... De ce nu își folosesc membrii familiei regale numele adevărate...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri