Antena Căutare

Punctualitatea nu e de el, dar are o scuza reala! Este bolnav de "intarziere cronica"

Il cheama Jim Dunbar si intarzie oriunde l-ai chema. De la funeralii, iesiri cu prietenii, pana la prima intalnire sau sositul la locul de munca. Nu trebuie sa inventeze o scuza noua, are una perfect reala

Jim are 57 de ani si un delay de 20 de minute. Nu tine de punctualitate si nici de respect. Oricat de mult s-ar chinui, scotianul nu poate ajunge la timp, indiferent de evenimentul la care este solicitat.

Pana acum ceva vreme, era nevoit sa se scuze in fata celor pe care-i lasa balta, dar acum totul s-a schimbat. Dupa o vizita la medic, acolo unde, evident, a intarziat, Jim a fost anuntat ca sufera de "intarziere cronica".

A pierdut o gramada de slujbe, iar familia il acuza de fiecare data ca "boala" sa e doar o scuza. Ca un exemplu, pentru a fi pregatit de-o iesire la film, Jim si-a luat o marja de eroare de 11 ore. Probabil ati ghicit: a intarziat 20 de minute la film.

Pygmalion si Galateea, astazi: Un chirurg si-a creat sotia perfecta cu ajutorul bisturiului!... Ea e Super Bunicuta! La 80 de ani, a ridicat o masina de raliuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x