Antena Căutare

Puțini soți ar accepta așa ceva. Povestea bărbatului care îi permite soției să facă asta pentru fostul ei partener

Iubirea are o modalitate nebănuită de a scoate la iveală tot ce e mai bun din oameni, iar povestea lui Kristen Armstrong este un exemplu în acest sens. 

o femeie alaturi de actualul sot si fostul sot Galerie
Puțini soți ar accepta așa ceva. Povestea bărbatului care îi permite soției să facă asta pentru fostul ei partener | Captură video TikTok

Chiar și după ce fostul ei soț a suferit o dizabilitate care i-a schimbat viața, ea i-a rămas devotată și a avut grijă de el, în timp ce noul ei soț i-a oferit sprijin necondiționat. Clipurile ei postate pe TikTok au emoționat milioane de internauți din întreaga lume.

Citește și: Cum au arătat David Popovici și iubita lui la balul de absolvire. Imaginea înduioșătoare cu sportivul și Taisia pe ringul de dans

Puțini soți ar accepta așa ceva. Povestea bărbatului care îi permite soției să facă asta pentru fostul ei partener

Povestea de dragoste dintre Kristen și Brandon a luat o întorsătură tragică în 2008, când un accident de mașină le-a schimbat viața pentru totdeauna. Căsătoriți de doi ani, Kristen și-a petrecut doi luni agonizanți în timp ce Brandon era în comă. "Am păstrat speranța că va avea loc un miracol și că el va fi același Brandon", spune ea.

Dar destinul avea altă cale pregătită pentru ei. Când Brandon s-a trezit în cele din urmă, era o persoană schimbată, având nevoie de îngrijire constantă, ceea ce a dus la mutarea lui într-un centru de îngrijire, scrie Bright Side.

Citește și: Ziua lucrează la spital, dar noaptea se transformă. Povestea doctoriței care duce o viață dublă. Ce face, de fapt, în timpul liber

La acea vreme, cuplul avea speranțe și planuri pentru viitor. Dar acum, totul se schimbase, iar Kristen a fost nevoită să ia o decizie dureroasă, și anume de a divorța de Brandon.

"În fiecare dimineață mă trezeam și eram copleșită de tristețe. El era sufletul meu pereche, cel mai bun prieten. Plângeam pentru o persoană în viață", își amintește ea.

Dar angajamentul lui Kristen față de Brandon și dragostea ei pentru el s-au dovedit a fi mai puternice decât orice. Era hotărâtă să aibă grijă de el pentru tot restul vieții și a devenit tutorele său legal. Și deși unii oameni au rămas sceptici, ea i-a asigurat că va fi alături de Brandon chiar și dacă își va întemeia propria familie.

Al doilea soț al ei, James Armstrong, cu care s-a căsătorit în 2015, o susține în totalitate. În jurământul său de căsătorie, Kristen i-a promis că îl va iubi pe fiul lui James în vârstă de 5 ani ca pe propriul ei copil, iar James și-a dat cuvântul că îl va iubi și îngriji pe Brandon.

"El este un membru al familiei noastre. Este ca unul dintre copiii noștri, îl iubim la fel", spune James, cu lacrimi în ochi.

Noul soț îl ajută pe Brandon, fără să se plângă. Videoclipul viral în care James îl hrănește pe Brandon cu lingura la un restaurant și îl transferă în mașină a impresionat milioane de inimi, generând o avalanșă de susținere și admirație pentru ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru Kristen, îngrijirea lui Brandon este o onoare, iar ea spune că dragostea ei pentru el a crescut doar în intensitate de-a lungul timpului. Fetele ei și ale lui James îl adoră pe "unchiul" Brandon, iar fiul ei vitreg îi face vizite la azilul de îngrijire. Familia îl aduce pe Brandon în casa lor în fiecare săptămână și îl scoate adesea la restaurante pentru a petrece timp împreună.

Momentul în care un obiect misterios a fost văzut luând foc în aer. Un ofițer a filmat totul și a dezvăluit ce a văzut... Ne vom urâți tot mai mult, spun cercetătorii. Cum vor arăta oamenii în următorii ani și de ce ni se vor deforma fețele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x