Antena Căutare

Reacția complet neașteptată a unei chelnerițe când un client i-a mai cerut o porție de pui: „Am rămas fără cuvinte” | VIDEO.

Oamenii au fost stupefiați când au văzut reacția femeii care îi servea atunci când o clientă a cerut o porție în plus. Imaginile au fost postate pe rețelele sociale, iar internauții au rămas siderați.

Oamenii au fost stupefiați când au văzut reacția femeii care îi servea atunci când o clientă a cerut o porție în plus. Imaginile au fost postate pe rețelele sociale, iar internauții au rămas siderați | Capturi TikTok

Videoclipul unui utilizator TikTok a devenit viral după ce a înregistrat o chelneriță care i-a refuzat comanda și a aruncat-o și pe cea anterioară la gunoi.

Cum a reacționat o chelneriță când un client i-a mai cerut o porție de pui în plus

Videoclipul cu chelnerița care arunca porția s-a viralizat rapid, iar internauții au fost contrariați. Chiar și în clip se poate auzi clientul întrebând de ce femeia care îi serve a aruncat totul la gunoi,

Videoclipul - care a fost distribuit pe pagina TikTok a banigocrazy - a făcut ca mulți internauți să se întrebe... ei bine, de ce a făcut asta.

Articolul continuă după reclamă

„Am rămas fără cuvinte”, a scris utilizatorul pe TikTok alături de imaginile scadaloare. Iar în descriere apare „POV: Lucrătorilor Chipotle nu le place când ceri mai multe proteine”.

În imagini, utilizatorul este auzit explicând ce vrea la comanda sa și când vine vorba de carne, a spus că vrea jumătate de pui și jumătate de stake. Nicio problemă până aici.

Citește și: O chelneriță a primit un bacșiș uriaș, iar când s-a uitat pe nota de plată nu se aștepta să citească asta. Ce i-a scris un client

Dar înainte ca femeia să treacă la următoarele ingrediente, clientul întreabă dacă poate adăuga un pic mai mult pui, moment în care angajata se întoarce și aruncă totul la gunoi.

Angajata Chipotle a adugat apoi că pot face asta și a început să refacă comanda, ceea ce li s-a părut bizar multora.

Clientul chiar poate fi chiar auzit întrebând de ce a aruncat-o, pe un ton nedumerit. Utilizatorii de pe rețelele sociale nu au întârziat să își dea cu părerea la reacția complet neașteptată a chelneriței.

„Sunt atât de confuz de ce a aruncat-o”, a scris unul dintre ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O chelneriță a primit un bacșis uriaș, dar nu se aștepta la cererea bizară a clientului. Ce a vrut în schimbul sumei de bani

Unii au sugerat că poate femeia a observat că era ceva în neregulă cu comanda, cum ar fi o muscă sau un fir de păr și a luat această hotărâre. În timp ce alții au dezvăluit că angajații pot fi pedepsiți dacă nu știu exact cât de multă mâncare dau clienților în comenzi.

„Ca fost angajat Chipotle sunt managerii care ne răsucesc brațele pentru a ne asigura că știm exact porțiile pe care le servim, altfel NOI suntem pedepsiți”, a susținut un TikToker.

Pe de altă pare un altul a adăugat: „Nu lucrez la Chipotle, dar lucrez la metrou și nu este nimic mai enervant decât un client care cere un pic mai mult”.

Ce s-a întâmplat în timp ce o femeie tăia cu cuțitul un ou bine fiert. Micul ei dejun i-a explodat în față... De ce spun specialiștii că ziua va avea în curând 25 de ore. Ce fenomen neașteptat se întâmplă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x