Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

Regele „Playboy” al României a avut o viață amoroasă ce a pus Guvernul și Casa Regală pe jar! Una dintre cele mai tumultoase povești de dragoste din istorie

România se afla în Primul Război Mondial atunci când a luat naștere cea mai frumoasă, și totuși, cea mai controversată poveste de dragoste a istoriei.

România se afla în Primul Război Mondial atunci când a luat naștere cea mai frumoasă, și totuși, cea mai controversată poveste de dragoste a istoriei.

Este momentul în care principele Carol al II-lea, poreclit adesea și „Regele Playboy”, o întâlnește și se îndrăgostește de Ella Filliti. Îi spunea „Păsărica”, dar dragostea lor nu avea să cunoască fericirea. Familia regală s-a opus relației, iar Ella a fost trimisă la Paris.
Aceasta o roagă pe cea mai bună prietenă a sa, Zizi Lambrino, să aibă grijă de Carol. Nu după mult timp, Carol se îndrăgostește de aceasta.

Nu i-a păsat de răspunderile din cadrul armatei, așa că dezertează pentru a fugi cu aceasta la Odessa. Cei doi se căsătoresc, fapt ce va stârni un imens scandal diplomatic și politic. Curtea Regală și Guvernul au făcut tot posibilul pentru a impune divorțul celor doi.

Într-un final, cei doi își despart destinele, iar Zizi pleacă în străinătate. Dragostea lor a continuat, iar în scurt timp s-a născut Mircea Lambrino, cunoscut astăzi ca Paul de România, fiu pe care regele Carol nu a vrut să îl recunoască oficial.

Regele se recăsătorește, dar inima lui avea să fie în scurt timp cucerită de Elena Lupescu, poate cea mai cunoscută amantă a istoriei române. În anul 1923 fug amândoi din țară. Carol devine rege al României în 1930, dar abdică după zece ani și fuge în exil, urmat de Elena Lupescu.