Antena Căutare

REZULTATE BAC 2016. Acum are motiv serios de leșin! Barbie de România a picat BAC-ul și s-a făcut de râs. Ce notă rușinoasă a luat la Limba Română

Bacalaureatul din acest an a venit cu emoţii pentru o mulţime de elevi, dar şi pentru vedetele noastre autohtone. Au învăţat, s-au străduit şi, la final s-au văzut rezultatele, mai mult sau mai puţin lăudabile. Chiar dezastruoase pentru unii. 

Bacalaureatul din acest an a venit cu emoţii pentru o mulţime de elevi, dar şi pentru vedetele noastre autohtone. Au învăţat, s-au străduit şi, la final s-au văzut rezultatele, mai mult sau mai puţin lăudabile. Chiar dezastruoase pentru unii.

Barbie de România nu face excepție. Blondina are, acum, un motiv serios de leșin și lacrimi amare. Se pare că emoțiile foarte mari de dinainte de susținerea probelor nu i-au adus decât ghinion.

Blondina a picat BAC-ul cu brio, obţinând la Limba şi literatura româna 3,1, la Istorie 5,65, iar la Psihologie pare că a stat ceva mai "bine", iar profesorii au notat-o cu 5,9, însă nu suficient cât să promoveze importantul examen.

Dar nu-i bai, mai are o șansă, în toamnă!

Adevărată lecție de viață! O fetiță de nouă ani și-a cheltuit toți bănuții primiți de ziua ei, pentru a le oferi prânzul... Un tânăr a cheltuit o adevărată avere pentru nuntă, dar după trei zile a avut parte de surpriza vieții lui! Ce crezi că ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x