Antena Căutare

Sange albastru, de la mic la mare: Imagini oficiale de la botezul Printului George, date publicitatii de Casa Regala

Pentru prima data dupa mai bine de un secol, patru generatii ale familiei regale britanice sunt prezente pe aceleasi imagini. Este vorba de fotografiile oficiale de la botezul Printului George, date publicitatii de Casa Regala.

In bratele mamei, la fel de cuminte cum a fost in tot timpul botezului, printul George este eroul zilei si in portretul familiei regale. Alaturi de parintii care radiau de fericire se afla regina-strabunica, Elisabeta a Doua. Cu totii sunt inconjurati de rudele apropiate, de la venerabilul print consort Philip la matusa lui George, Pippa Middleton, devenita, ea insasi, o celebritate mondena.

In alte poze oficiale, micul print apare doar cu parintii sau cu actuala suverana si ceilalti urmasi in linie directa la tron - printii Charles si William.

Fotograful oficial al ceremoniei a fost Jason Bell, cunoscut pentru portrete de actori si vedete rock. Dar printul George a fost surprins si de camerele video la intrarea si iesirea din capela palatului St. James.

Expertii in istoria familiei regale au putut, astfel, sa studieze cu atentie chipul micului print pentru a vedea cui i se datoreaza infatisarea sa declarata, unanim, "adorabila". Pentru comparatie, au fost extrase din arhive imagini de la botezul lui Kate Middleton si cel al printului William.

Concluzia: printul de Cambridge seamana mai mult cu mama decat cu tatal, de la care a mostenit doar ochii si. urechile. Iar forma fetei sale ar aminti izbitor de regretata sa bunica, lady Diana. Printul George mai are mult de crescut pana cand va incepe sa fie preocupat de propria infatisare dar, inca de acum, el a fermecat, fara niciun efort, intreaga lume.

Urmareste editia integrala a Observatorului pe AntenaPlay.ro!

INEDIT! Peste 50 de elefanti au defilat pe cea mai noua autostrada din Sri Lanka... A murit cel mai inalt caine din lume: Adio, Gigantule George!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x