Antena Căutare

Seara aduce surprize neașteptate pentru femeile din HOROSCOP! Două dintre zodii cuceresc orice bărbat le iese în cale

Berbec. Ați putea obține un act, un document, aviz, ceva cu valoare legală și veți fi pregătiți să începeți anul viitor în forță. Dacă nu ați stabilit nimic până acum din cauza programului, ar putea apărea o invitație să petreceți revelionul undeva la drum, iar tovarășul de viață pare de acord.

Berbec. Ați putea obține un act, un document, aviz, ceva cu valoare legală și veți fi pregătiți să începeți anul viitor în forță. Dacă nu ați stabilit nimic până acum din cauza programului, ar putea apărea o invitație să petreceți revelionul undeva la drum, iar tovarășul de viață pare de acord.

Taur

Primiti bani sau aveti simtul banului, reusiti sa gasiti si sa cumparati lucruri valoroase, cadouri eventual, la preturi avantajoase. Daca este cazul, ati putea reesalona, rescadenta niste datorii, ati putea ajunge la o intelegere cu banca, legata de rate, imprumuturi.

Gemeni

Va atrage un lucru, un obiect ce poate fi si un cadou si o investitie, o oferta pe care nu ati vrea sa o pierdeti. Posibil sa fie rostite acele cuvinte care aduc o lamurire intre voi, sa reparati relatia de suflet si sa asteptati sarbatorile cu bucurie.

Rac

Se pare ca nu veti lasa pe cineva apropiat aflat la greu; rupeti din timpul vostru si va indepliniti o datorie de onoare. Pentru cei ce nu au o relatie, va poate lua prin surprindere un semnal din partea unei persoane pe care ati intalnit-o recent.

Leu

O zi incarcata: sunteti cautati, solicitati sau poate chiar voi aveti initiative, vreti sa rezolvati diverse treburi inainte de sarbatori. Ati putea veni cu argumente practice si chiar cu exemplul personal daca partenerul are ezitari intr-o chestiune ce va priveste pe amandoi.

Fecioara

O zi aglomerata pentru voi, in care apar urgente, lucruri de terminat sa puteti pleca fara griji de sarbatori. Este poate nevoie sa rezolvati ceva pentru un membru al familiei, eventual sa il insotiti la doctor, sa ii ridicati moralul, sa ii fiti alaturi la un moment delicat.

Balanta

Sunteti pe fuga, pe drumuri, sunt multe de rezolvat si timpul vi se pare scurt. Posibil sa primiti o mana de ajutor neasteptat, eventual sa ajungeti la unele intelegeri si prin telefon, fara sa fie nevoie sa va mai deplasati.

Scorpion

O instiintare pentru voi: ca se aproba un proiect, ca va puteti alatura unui colectiv, echipa si veti putea castiga mai mult in perioada urmatoare, poate pentru multa vreme de acum inainte. Ceva se schimba, in voi sau in jurul vostru, se mai duc grijile, apar rezultatele dorite.

Sagetator

Vi se face o propunere legata de prelungirea unui contract si ati putea de acord asupra detaliilor financiare. Interes fata de voi din partea unei persoane care parea ca nici nu va observa. Poate faceti acum o cunostinta noua si veti descoperi in timp ca aveti multe in comun.

Capricorn

Un moment de bilant pentru voi, trageti linie si adunati, le socotiti pe toate pe care vi le-ati propus pentru acest an. Pentru viitor, poate va ganditi la un program mai amplu in care sa va protejati sanatatea, sa faceti miscare si sa va mentineti tonusul.

Varsator

Primiti o veste pe care ati asteptat-o cu interes, poate o oferta a unei agentii de turism, pretul unui serviciu pe care il solicitati. Vi se poate face o plata legata mai ales de ultima perioada, de activitatile suplimentare, de rezultatele recente.

Pesti

O zi de bani pentru voi, vi se fac plati; ati putea chiar sa luati acum acele cadouri mai speciale la care va ganditi de mult. Ati putea face acea miscare in plan profesional, schimbare, inscriere la un concurs, pe care ati tot amanat-o pana acum. În plus, pe seara, aveti parte de ceva surprize si pe plan amoros. Femeile Pești, în special, devin cuceritoare.

Sursa: Antena Stars

Un bărbat a avut un adevărat șoc atunci când din senin i-a apărut o gaură misterioasă în pământ! Ce a descoperit... Acesta este semnul ce îți poate schimba viața! Ce se întâmplă în corpul tău la scurt timp după ce îl faci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x