Antena Căutare

Secretele comunismului! Metroul personal şi ascuns al lui Ceauşescu

Mituri urbane în perioada comunistă au fost multe, însă acela care încă ridică multe semne de întrebare este cel legat de reţeaua de metrou care pornea de la Casa Poporului şi care ajungea până la Aeroport.

Mituri urbane în perioada comunistă au fost multe, însă acela care încă ridică multe semne de întrebare este cel legat de reţeaua de metrou care pornea de la Casa Poporului şi care ajungea până la Aeroport. Nicolae Ceauşescu ar fi ordonat să i se construiască, imediat după ‘80, o linie de metrou specială, ascunsă de ochii lumii, pe care să poată circula în cazuri extreme.

Oficialii Metrorex admit existenţa unui tunel între Casa Poporului şi Izvor, dar spun că scopul acelei construcţii subterane este altul. "Este un tunel de apărare, nu a existat niciodată un metrou prezidenţial care să circule pe ruta aceasta", susţine directorul companiei, Gheorghe Udrişte, conform Historia.ro.

Există, însă, martori care spun răspicat că reţeaua este reală şi avea traseu subteran de la Comitetul Central de-atunci, în care acum funcţionează Ministerul de Interne, şi se bifurcă către magazinul Muzica, Palatul Regal şi Biserica Kretzulescu.

Citește AICI continuarea articolului!

Transformarea SPECTACULOASĂ a unei femei! Era SUPRAPONDERALĂ, a vrut să aibă copii şi acum e SUPERBĂ! E mai slabă ca nic... TEST de PERSPICACITATE! 8 din 10 s-au încurcat: Câte obiecte se află în imagine?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x