Antena Căutare

INEDIT: Senatul Romaniei, demn de Cartea Recordurilor. Suntem singura tara cu parlamentari "bebelusi"

Romania ar putea ajunge in Cartea Recordurilor pentru o realizare imposibila pentru oricine altcineva. Mai exact, este singura tara din lume ai carei senatori sunt... bebelusi sau tanci de gradinita. Si nu e o gluma! Scrie negru pe alb, pe site-ul Senatului. Multi dintre proaspetii parlamentari s-au nascut saptamana trecuta sau au cel mult patru ani de viata.

Victor Ciorbea, abia ales senator in Parlamentul Romaniei, a implinit patru ani in luna septembrie. Pare incredibil? Ei bine, este cat se poate de real, conform site-ului oficial al Senatului. Si nu e singurul de varsta asta. Ciorbea are mai multi colegi cu care ar putea merge la gradinita. Printre ei si senatorul PP-DD, Tudor Barbu, nascut, potrivit aceluiasi site, pe 25 septembrie 2008.

Adevaratele surprize sunt insa in cazul senatorilor-boboci. Iar Romania ar putea intra lejer in Cartea Recordurilor, avand in vedere ca avem parlamentari in varsta de nicio saptamana. Mai precis, ziua in care au fost adusi pe lume este aceeasi, conforma site-ului Senatului, cu ziua in care au depus juramantul de parlamentar.

Este cazul profesoarei Cristiana Anghel, al ministrului delegat pentru dialog social, Liviu Pop, dar si al proaspatului senator Matei Suciu. Toti trei s-au nascut pe 19 decembrie 2012, daca e sa ne luam dupa pagina de internet a Senatului.

Nu sunt insa nici pe departe singurele greseli. Mai multi parlamentari, mai ales dintre cei alesi pentru prima data, nu au nici CV, nici declaratii de avere sau interese existente pe site-ul Senatului.

foto: Intact Images

VIDEO! Soarecii inteligenti: Cum se dau rozatoarele cu skateboard-ul si cum joaca basket... Luna de miere, traita pe bicicleta. Din Noua Zeelanda in Marea Britanie, 40.000 de kilometri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x