Antena Căutare

VIDEO: Sigur ai păţit şi tu asta! Adevărul despre angajaţii care refuză să ajute clienţii

Sătul să fie tot timpul minţit de angajaţii din supermarketuri, un american s-a gândit să verifice cât de dispuşi sunt ei să îi ajute pe clienţi.

Sătul să fie tot timpul minţit de angajaţii din supermarketuri, un american s-a gândit să verifice cât de dispuşi sunt ei să îi ajute pe clienţi.

A sunat în locuri diferite şi a întrebat de mai multe produse. Exact cum se aştepta să se întâmple, angajaţii nici măcar nu au căutat şi au spus direct că nu au nimic din ce doreşte bărbatul. De fapt, toate lucrurile cerute de el existau în magazine, însă nimeni nu verifica.

Experimentul pe care americanul l-a filmat a devenit foarte răspândit în mediul online, în doar două zile adunând peste un milion de vizualizări. Sute de mii de persoane s-au plâns că au trecut prin situaţii asemănătoare, dar sunt conştienţi că nimic nu se va schimba.

Poveste TULBURĂTOARE! Mama sa a MURIT și asta este CEA MAI BUNĂ VESTE! Motivul e INCREDIBIL!... S-A DEMONSTRAT! Vitamina D ţine la distanţă DEMENŢA!...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x