Antena Căutare

Solstițiul de iarnă 2018. Semnificația numărului 22. Cum ne influențează această zi

Solstitiul de iarna 2018. Anul acesta Solstitiul de iarna are loc pe 22 decembrie la ora 00:22. Este un eveniment astral extrem de important, insotit de un numar cu o semnificatie aparte. Afla ce semnificatie are numarul 22 si cum ne influenteaza.

Solstițiul de iarnă 2018. Anul acesta Solstițiul de iarnă are loc pe 22 decembrie la ora 00:22. Este un eveniment astral extrem de important, însoțit de un număr cu o semnificație aparte. Află ce semnificație are numărul 22 și cum ne influențează.

Solstiţiul de iarnă marchează începutul iernii astronomice, dar şi începutul celor mai reci trei luni din an. Ziua de 22 decembrie 2018 va fi cea mai scurtă zi şi noaptea cea mai lungă din an.

Se spune că această zi este sărbătorită în mod tainic și magic de către toate spiritele Naturii și în special de către gnomi, spiritele asociate lui Prithivi Tattva (Elementul Pământ).

Data Solstițiului de Iarnă variază, putând avea loc în 20, 21, 22 sau 23 decembrie, deși cele care cad în ziua de 23 sunt foarte rare. Ultimul solstițiu care a avut loc în 23 decembrie a fost în 1903, iar următorul va avea loc în 2303.

Solstițiul de iarnă,22 decembrie. Cum sunt afectate zodiile de cea mai scurtă zi din an

Solstițiul de iarnă 2018. Semnificația numărului 22

Numărul 22 este numărul magic, Maestrul. Cuvântul cheie pentru numărul 22 este Meșterul Constructor. Acesta este un număr foarte greu, iar numele care sunt sub puterea numărului 22 sunt date celor care vin pe lume cu o misiune.

Numerele Maestre au o vibrație intensă și o potența deosebită, însă este necesar să știi să le valorifici și să nu te lași copleșită de ele. 22 vine de obicei la pachet cu un simt al obligației resimțit puternic, dar și cu necesitatea de a învață lecția autodisciplinei și a curățirii cugetului.

22 este cu siguranță un număr intens și puternic, maestru în a clădi și a consolida succesul și realizările. 22 este un număr ce favorizează într-un mod practic și material visurile și idealurile celui pe care îl caracterizează, dându-le o formă materială, pamânteasca.

Mesajul SECRET din colindul „Silent Night”! Ce detaliu a ieșit la iveală, după 200 de ani... Cum arăta Arsenie Boca în tinerețe! Detalii NEȘTIUTE au ieșit la iveală despre Părintele Ardealului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x