Antena Căutare

Mamaia, cea mai la moda statiune. A fost premiata la Festivalul International al Cluburilor de la Monte Carlo

Mamaia este capitala distractiei, iar acum o stie intreaga lume. Cea mai extravaganta statiune de la malul Marii Negre a fost premiata la Festivalul International al Cluburilor de la Monte Carlo. Pe scena a urcat si de aceasta data, sufletul petrecerilor, primarul Radu Mazare

La Monte Carlo, Mamaia nu a avut rivali. Si-a adjudecat fara emotii premiul pentru cea mai la moda statiune. Iar argumente au fost, din mai si pana in septembrie, pretutindeni. Pe plaja, in parcari sau pe ringul de dans.

Surprinzator insa, nu strainii sunt cei care au ridicat Mamaia pe culmile celebritatii, ci tinerii romani dornici sa se simta ca "afara".

Din 600.000 de turisti care si-au cheltuit banii in Mamaia, doar 5.000 nu vorbesc romaneste. Ar putea fi insa mai multi. Animatoarele care au mers la Monte Carlo au facut un show de senzatie si promit ca sezonul ce vine va fi mai fierbinte ca oricand. Bineinteles au fost motivate de primarul excentric al Constantei, Radu Mazare.

Mamaia a participat la Festivalul International al Cluburilor de la Monte Carlo alaturi de alte 200 de tari si nu mai putin de 150 de cluburi renumite din Europa, Asia si America.

Like si se dezbraca!... Femeile prefera barbatii cu barba! Un look "sauvage" le pune pe doamne pe foc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x