Antena Căutare

Sunt identice, dorm în același pat și împart ACELAȘI BĂRBAT. Povestea bizară a celor două gemene

Anna și Lucy DeCinque, în vârstă de 30 de ani, au apărut într-un show australian, "The Insight", unde au dezvăluit întreaga poveste.

Anna și Lucy DeCinque, în vârstă de 30 de ani, au apărut într-un show australian, "The Insight", unde au dezvăluit întreaga poveste.

Cele două gemene au o relație mai mult decât specială, am spune noi. Arată la fel, se îmbracă la fel și dorm în același pat. Până aici toate bune și frumoase. Dar ce te faci când mai împart și același bărbat?

Ei bine, pentru ele nu sună deloc ciudat. Ba chiar sunt foarte fericite cu viața lor și aceeași părere pare să aibă și domnul în cauză.

„Am avut prieteni diferiți înainte, însă niciunul dintre ei nu înțelegea relația noastră de apropiere. Ben (n.r iubitul lor) întelege nevoia noastră de a fi împreună, pentru că și el, la rândul său, are un frate geamăn”, spun ele.

Cei trei împart aceeași casă și au planuri mari, care te-ar putea șoca. Gemenele își doresc foarte tare să râmână însărcinate, în același timp :

„Va trebui să fie în aceeași perioadă, pentru că altfel corpurile noastre s-ar schimba și nu am mai fi la fel. Luăm în considerare și inseminarea artificială”, spun ele.

Anna si Lucy au cheltuit în jur de 250 de mii de dolari pe operații estetice și proceduri cosmetice pentru a arăta identic.

Trei tineri au găsit un frigider pe stradă și s-au decis să îl deschidă cu o șurubelniță. Ce au găsit este ȘOCANT!... Gata cu drumurile la piață! Cum se cultivă ceapa în sticle de plastic…chiar la tine în bucătărie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x