Căutare Live

Mii de oameni, filmați pe ascuns în camerele de hotel. Imaginile au fost transmise pe internet! Victimă: ”Mi-e frică să mai ies din casă!”

Un scandal uriaș a izbucnit la nivel internațional, după ce sute de cupluri au fost filmate cu ajutorul camerelor ascunse, în timp ce se aflau în hoteluri. Mai mult de atât, imaginile erau urmărite în direct, pe internet, prin intermediul unui abonament lunar. 

Un scandal uriaș a izbucnit la nivel internațional, după ce sute de cupluri au fost filmate cu ajutorul camerelor ascunse, în timp ce se aflau în hoteluri. Mai mult de atât, imaginile erau urmărite în direct, pe internet, prin intermediul unui abonament lunar.

Camerele video au fost ascunse în uscătoare de păr, decodoare TV ori în dulapuri și au fost descoperite de oamenii legii în nu mai puțin de 30 de hoteluri din zece orașe din Coreea de Sud.

Ulterior, oamenii curioși și dornici să urmărească imaginile inedite se înscriau pe un site, unde puteau urmări în direct pe cei aflați în camerele de hotel spionate, ei plătind, lunar, abonamente de 45 de dolari.

În ciuda faptului că doi bărbați au fost arestați, fenomenul este departe de a fi combătut.

”Mi-e frică să stau în casă acum, din cauza a ceea ce s-a întâmplat. Am fost filmată la mine acasă. Nu vreau să fiu aici, dar îmi este teamă să ies din casă, chiar şi pe timpul zilei”, spune o femeie.

De asemenea, o altă tânără care a acceptat să vorbească despre drama prin care trece a povestit că s-a trezit într-o noapte cu poliţia la uşă. Oamenii legii erau în posesia unor imagini realizate prin ferestra apartamentului ei situat la etajul 27. Deși l-au surprins în flagrant delict pe cel care filma, în aceeaşi noapte l-au şi eliberat.

”Nimeni nu ştie cine este şi trebuie să mergem mai departe. Eu vorbesc pentru că vreau să vorbesc, dar viaţa mea a fost distrusă după acest incident. Şi eu nu am greşit cu nimic!”, spune ea.

În ciuda faptului că de-a lungul timpului au fost înregistrate mii de plângeri pentru filmare ilegală, fenomenul este departe de a fi combătut.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri