Antena Căutare

Testul ăsta face furori pe internet. Iată ce spune forma degetelor tale despre tine

Deşi nici prin cap nu ţi-ar fi trecut, specialiştii spun că forma degetelor tale este în strânsă legătură cu personalitatea ta și arată că fiecare om este special.

Deşi nici prin cap nu ţi-ar fi trecut, specialiştii spun că forma degetelor tale este în strânsă legătură cu personalitatea ta și arată că fiecare om este special.

Degetul A: Dacă ai această formă la deget, înseamnă că urăști mincinoșii și încerci mereu să fii sinceră. Câteodată te emoționezi, dar ești oricum mereu predispusă la fapte bune. Ești inimoasă, chiar dacă, uneori, pari foarte dură și câteodată ești prea excentrică.

Degetul B: Ai o stimă de sine destul de scăzută și ți-e greu să-ți faci prieteni, pentru că ești foarte puțin sociabilă. Cu toate acestea, le oferi celor cu care vorbești toată atenția ta și în dragoste ești foarte loială.

Degetul C: Renunți repede la oamenii sau lucrurile care te fac nefericită sau te enervează, pentru că urăști nedreptatea, care te face deseori să reacționezi necugetat. Îți pasă de toți cei din jur și vrei ca toată lumea să fie fericită.

PREA FRUMOS! Acest bărbat a vrut să divorțeze. Cum i-a răspuns soția? "Perfect, vreau doar să-mi îndeplinești o ult... FOTO şocant. Cel mai grav caz de anorexie din istorie: "Îmi ascundeam mâncarea în urechi. Mi-am dat seama că sunt p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x