Căutare Live

TOP 3 zodii prea orgolioase! Cu ele nu vei putea avea o relaţie de durată

Fiecare zodie are câteva trăsături definitorii. Trei semne zodiacale, însă, se deosebesc de celelalte printr-un orgoliu aproape fără margini. Iată care sunt acestea.

Fiecare zodie are câteva trăsături definitorii. Trei semne zodiacale, însă, se deosebesc de celelalte printr-un orgoliu aproape fără margini. Iată care sunt acestea.

3. Berbec: Indiferent de sexul nativilor în Berbec, aceştia sunt cu siguranţă orgolioşi, în special cei care sunt născuţi după 10 aprilie. Deşi au firi sociabile şi leagă foarte uşor prietenii, nu iartă la fel de uşor. Nu sunt neapărat răzbunători însă nu acceptă să le fie încălcat orgoliul. Din fericire pentru ei, nu iau personal orice eşec ci învaţa din greşelile lor.

2. Leu: Nu degeaba este supranumit şi regele zodiacului. Îi place să fie în centrul atenţiei, iar dacă nu îi acorzi această atenţie, îşi foloseşte toate trucurile pentru a fi din nou în lumina reflectoarelor.
Orgoliul său este deja legendar şi nu se va da înapoi de la nimic pentru a obţine adorarea celorlalţi. Însă, în măreţia lor, deseori, uită de ceilalţi, sunt egocentrici, totul este numai despre ei.

1.Taur: Cei născuţi în această zodie sunt oameni introvertiţi şi îţi poţi da seama foarte greu de sentimentele lor. De aceea, uneori ceea ce la ei pare simplă încăpăţânare, este de fapt orgoliu. Nu au nevoie de laude însă, pentru a se simţi bine, ei trebuie să ştie că munca lor este apreciată.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri