Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Transformarea spectaculoasă a unui soldat care a luptat în Irak. S-a îngrășat 90 de kilograme, dar acum e complet schimbat

Soldatul care a luptat în Irak s-a întors acasă vizibil afectat de experiența războiul.

Transformarea spectaculoasă a unui soldat care a luptat în Irak. S-a îngrășat 90 de kilograme, dar acum e complet schimbat

profimedia

O dată întors în sânul familiei, el se confrunta cu tulburări mentale din cauza unui atac cu bomba din Irak care l-a marcat pe viață. Masacrul văzut în război și-a pus amprenta asupra soldatului care a ajuns apoi să sufere de diverse tulburări.

Când s-a întors acasă în Los Angeles, deși avea tot sprijinul familiei, Nat Goncalves nu se simțea confortabil, se simțea stresat și îngrijorat tot timpul. Acest comportament al său a dus la mâncatul excesiv, ajungând să se îngrașe mai mult decât și-ar fi dorit.

nat goncalves

Veteranul de război mânca foarte mult, tulburare apărută din cauza stresului și s-a îngrășat 90 kilograme. La cei 36 de ani ai săi, Nat a realizat că trebuie să depășească momentele grele trăite în războiul din Irak în 2009 și a început o dietă.

În 10 luni, acum mutat în California, Nat a reușit să slăbească și să urmeze un stil de viață sănătos. Veteranul de război s-a reapucat de sport și a reușit să revină la silueta pe care o avea initial. El mărturisea că atunci când s-a întors din Irak era într-o formă fizică foarte bună.

Recomandari