Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Trei „femei” au acostat un bărbat într-o parcare din Arad. La câteva minute, „fetele” au început să se dezbrace și să facă un lucru inimaginabil

Un apel ciudat s-a primit la numărul unic de urgență 112. La celălalt capăt al telefonului se afla un angajat al firmei de pază și protecție a unui centru comercial din Arad, care reclamat faptul că un cetățean a fost ademenit în parcarea subterană de trei domnișoare, care ulterior s-au... transformat

Un apel ciudat s-a primit la numărul unic de urgență 112. La celălalt capăt al telefonului se afla un angajat al firmei de pază și protecție a unui centru comercial din Arad, care reclamat faptul că un cetățean a fost ademenit în parcarea subterană de trei domnișoare, care ulterior s-au... transformat.

„Un bărbat identificat ulterior, în vârstă de 43 de ani, din Arad, a fost deposedat prin lovire şi utilizarea unui aparat de electroşocuri de un portmoneu care conţinea suma de 150 de lei şi documente personale. Autorii faptei, la momentul identificării victimei, au fost descrişi ca fiind trei persoane de sex feminin”, arată anchetatorii.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că autorii tâlhăriei sunt trei tineri, cu vârste între 19-22 de ani, din Arad, care, deghizaţi în femei, purtând ciorapi plasă, peruci şi machiaj, sub pretextul neachitării de către victimă a unor servicii, au bătut-o şi deposedat-o de bunurile pe care le avea asupra sa.