Antena Căutare

Tu ce formă a feţei ai? Iată ce spune ea despre personalitatea ta! Adevărul iese la iveală fără să vrei

De multe ori se spune că ochii sunt oglinda sufletului, însă şi forma feţei poate transmite o mulţime de lucruri despre personalitatea şi caracterul unei persoane. Trebuie doar să ştim semnificaţia şi cum să o interpretăm.

Tu ce formă a feţei ai? Iată ce spune ea despre personalitatea ta! Adevărul iese la iveală fără să vrei
| cyd.ro

De multe ori se spune că ochii sunt oglinda sufletului, însă şi forma feţei poate transmite o mulţime de lucruri despre personalitatea şi caracterul unei persoane. Trebuie doar să ştim semnificaţia şi cum să o interpretăm.

De asemenea, în funcţie de forma feţei tale, vei ştii să alegi felul în care să îţi tunzi părul, forma şi lungimea sprâncenelor şi tipul machiajului care se potriveşte.

Forma fetei: rotundă


Caracterisitici dominante: comunicativ, serios

Esti un optimist incurabil, vezi intotdeauna partea plina a paharului si ignori acele evenimente nefavorabile. De altfel, chiar si in situatii negative, vei incerca sa identifici ”lectia” ce ti-ar putea fi utila pentru viitor. Simtul umorului este foarte dezvoltat, te adaptezi extrem de usor, profitand de absolut orice ocazie. Fiind dedicat echipei din care faci parte, nu accepti individualismul in cariera, dar stii foarte bine sa te faci remarcat. Esti un familist convins. Energia de care dai dovada face ca prezenta ta sa fie dorita in cercurile de cunoscuti, in care, de regula, ai rolul factorului echilibrant. Esti un foarte bun sfatuitor pentru cei din jurul tau, deoarece reusesti sa treci cu usurinta peste momentele dificile, inspirand totodata o perspectiva optimista rezolvarii problemelor de moment. Poti depasi orice obstacol cu entuziasm si perseverenta si, in general, nu ai mari probleme sentimentale, tocmai datorita modului tau optimist de a aborda orice esec amoros.

Forma fetei: ovală


Caracteristici dominante: analitic, tenace


Esti plin de energie si te simti ca pestele in apa atunci cand toata lumea pare coplesita de stres. Foarte bun observator, iti urmezi cu tenacitate telurile, dand importanta si celor mai neinsemnate detalii tehnice. Personalitate dominanta, nu poti sa concepi alt loc ierarhic pentru tine decat cel de lider si esti oricand gata de a prelua noi si noi responsabilitati. Pe de alta parte, ai si o inclinatie serioasa pentru viata mondena, iar firea ta expansiva, mereu pusa pe glume si sotii, te face o prezenta agreabila la orice tip de petrecere. Pretuiesti familia si prietenii, insa pe primul loc vor fi intotdeauna activitatile legate de cariera. In plan sentimental, dovedesti un romantism special, esti devotat si, uneori, mult prea generos in sentimente. Fire artistica prin excelenta, iubesti frumosul in toate formele sale. Ai si tendinta de a trece, aproape instantaneu, dintr-o extrema in alta, succesiunea rapida de stari sufletesti fiind derutanta pentru partenerul sentimental.

CITEŞTE AICI continuarea!

VIDEO! Dovada că Photoshop face minuni! Cum arată femeia a cărei imagine a fost editată timp de ŞASE ORE... Galerie FOTO: Atunci când natura şi moda se "întâlnesc", ies opere de artă! Imaginile impresionante fac furori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x