Antena Căutare

Un 2011 nebun: patul de 4 mil. £ si sandviciul de 5.000 $

Ce mai pot cumpara milionarii planetei pentru a se simti zei. Noul pat cu elemente de aur masiv nu promite vise frumoase sau curatarea constiintei patate peste zi, insa costa cat un hotel. Noul burger din Las Vegas nu tine de foame un an insa costa cat mancarea zilnica dintr-un spital mare. Ce le justifica existenta?


Formarea dorintei se mai bazeaza pe aspiratia clientului de a experimenta situatii noi, diferite, de a iesi din rutina. Industria luxului se bazeaza pe ideea sacralizarii obiectelor. Prizonieri ai unor astfel de idei, consumatorii vor crede ca a purta un ceas foarte special, o geanta unica sau o rochie de designer le va transforma viata.
Dunhill Biometroc

Dunhill a lansat Biometroc, un portofel caracterizat drept cel mai sigur facut vreodata. Portofelul este securizat cu un cititor de amprenta digitala, astfel incat doar detinatorul sau il poate deschide. De asemenea, poate fi conectat prin bluetooth la telefonul mobil al utilizatorului, iar in cazul in care cele doua se afla la mai mult de 5 metri distanta se va declansa o alarma. Exteriorul portofelului este fabricat dintr-o fibra de carbon foarte rezistenta, iar pentru interior s-au folosit piele naturala si otel inoxidabil.

Fleur Burger

Restaurantul complexului Mandalay Bay din Las Vegas, care cuprinde un hotel si un cazino, a pus in meniu cel mai scump „burger" din lume.

Bucatarul francez Hubert Keller propune un burger cu muschi de vita de tip Kobe, din Japonia, ficat de gasca si trufe negre, intr-o chifla din trufe, peste care se pune sos de trufe. Burgerul este servit alaturi de un vin de Bordeaux, Chateau Petrus 1995. Restaurantul are o oferta promotionala, servind doi burgeri pentru 5.000 $, daca un client vine cu un prieten. De asemenea, clientii primesc certificate prin posta care atesta ca au mancat cel mai scump fel de mancare de la Mandalay.

Baldacchino Supreme

Cel mai exclusivist pat din lume a aparut ca urmare a colaborarii dintre compania britanica Stuart Hughes si compania italiana Hebanon. Structura este din lemn de nuc, cires si de frasin, cu ornamente de aur de 24 de karate si de diamante sau alte pietre pretioase, la cererea clientului. Materialul textil este din matase si bumbac, care impreuna cu toate decoratiile pot fi personalizate. Editie limitata la doua exemplare.

Vertu Ascent Ti Ferrari

Vertu a anuntat de curand ca va lansa un nou telefon mobil cu brandul Ferrari, un nou varf in domeniul luxului. Materialul de baza este titanul, iar siglele Ferrari sunt reliefate in otel. Pe spatele aparatului este aplicata pielea care este folosita si in interiorul masinilor italiene. Piesa de rezistenta la capitolul ornamente este un safir negru. Din punct de vedere tehnic, telefonul are o memorie de 4 GB, o camera de 3 mega-pixeli, ecran cu rezolutie mare din cristal-safir, bluetooth si conectare 3G. Pretul nu a fost anuntat inca, estimarile arata ca va fi de cateva mii de lire sterline.

sursa:Financiarul.com

VIDEO! Un nou sistem planetar, descoperit de NASA... Site-ul WikiLeaks, nominalizat la premiul Nobel pentru Pace...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x