Antena Căutare

Un bărbat a îmbrăcat hainele iubitei sale, apoi s-a pozat și a pus totul pe internet! Motivul este halucinant!

Un bărbat a îmbrăcat hainele iubitei sale și și-a făcut fotografii în ținutele ei. Imaginile au ajuns virale în mediul online.

Un bărbat a îmbrăcat hainele iubitei sale, apoi s-a pozat și a pus totul pe internet! Motivul este halucinant! Galerie
Imaginile sunt de-a dreptul incredibile

Un bărbat a îmbrăcat hainele iubitei sale și și-a făcut fotografii în ținutele ei. Imaginile au ajuns virale în mediul online.

Benjamin Ashton Cooper, din Pennsylvania, a postat pe contul lui de socializare un mesaj puternic, în care critică diferențele dintre mărimile hainelor purtate de femei și cele destinate bărbaților. Omul a avut această revelație în timp ce își ajuta iubita să își pună în ordine hainele în șifonier. Acesta a observat că majoritatea articolelor de îmbrăcăminte ale acesteia aveau eticheta XL.

VIRAL! Problema de matematică pe care ştiau toţi să o rezolve. Acum, doar unul din doi oameni reuşesc

I s-au părut destul de mici și a decis să îmbrace câteva dintre ele, pentru a vedea dacă îi vin. Surpriză! Deși poartă mărimea M sau L, în funcție de magazinul de unde face cumpărături, Benjamin a observat, atunci când le-a probat, că erau bune de el, potrivit rnl.ro.

XL la femei nu este același cu XL la bărbați

Bărbatul a avut astfel ideea de a posta câteva fotografii pe Facebook, pentru a atrage atenția asupra presiunii la care sunt supuse femeile, din cauza așa-ziselor standarde de frumusețe în jurul cărora se învârte totul.

Nu port mărimea XL, ca bărbat, și, deci, despre o femeie ale cărei haine sunt bune de mine nu se poate spune că poartă XL”, a scris Benjamin pe contul lui de socializare, în dreptul imaginilor în care apare îmbrăcat în hainele iubitei sale.

Benjamin și-a exprimat indignarea în legătură cu faptul că femeile cu forme, sunt jignite pe stradă sau ironizate, fiind considerate ”grase”. Tânărul consideră că bărbații care cred că sexismul este un concept promovat doar de femeile cu gândire liberală sunt ipocriți și a vrut să atragă atenția asupra regulilor care conduc industria modei și care dictează modul în care ar trebui să arate o femeie.

Cea mai tare iluzie optică! Tu ce vezi în această imagine? Un cerc roşu sau un cal?... Puștiul acesta a descoperit cea mai tare metodă de a agăța o fată! Nimeni nu poate da greș cu așa ceva! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x