Antena Căutare

Un bărbier a revoluţionat hairstyle-ul feminin. Tunsori care te schimbă total! GALERIE FOTO!

După ce femeile au păşit în salonul său, s-au întors de fiecare dată, devenind cliente fidele! Motivul? Tunsori inedite, originale, care le fac să se simtă unice şi invidiate!

După ce femeile au păşit în salonul său, s-au întors de fiecare dată, devenind cliente fidele! Motivul? Tunsori inedite, originale, care le fac să se simtă unice şi invidiate!


Cine spune că hairstyle-ul nu este o artă, ar fi bine să vadă "minunăţiile" acestui bărbier din California înainte de a face asemenea afirmaţii! Nick The Barber a devenit preferatul a sute de cliente, şi nici nu ar putea fi altfel!

Tânărul frizer american se autodepășește în fiecare zi și propune modele de tunsori care te vor cuceri cu siguranță şi pe tine!


Nick a început să experimenteze noi şi noi tunsori încă de la o vârstă foarte fragedă. Primele cliente au fost surorile sale. Apoi, fetele au început să fie admirate de colege, iar cererile nu au contenit să apară! Acum, Nick este rizer oficial pentru evenimente de anvergură.


În afara performanţelor profesionale, Nick este soț, tată și nu renunță niciodată la aceste priorități. Este recunoscut și în spațiul virtual, fiind urmărit pe Instagram de peste 200 de mii de internauți.

Au spart geamul maşinii pentru a salva un copil. Când l-au privit mai bine, au înlemnit! DETALIUL ŞOCANT i-a pus pe fugă... Fotografia care a înnebunit internetul. Cum poți fura cu poliția lângă tine!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x