Antena Căutare

„Alo! Ăla e popa?”. Un bunic a ciocănit în capacul sicriului său, după ce a fost băgat în groapă! Cum au reacționat cei care îl jeleau - Video

Un bunic din Irlanda și-a luat la mișto propria înmormântare. I-a făcut să râdâ pe toți cei care îl jeleau lângă groapă, cu o farsă de neuitat.

Un bunic din Irlanda și-a luat la mișto propria înmormântare. I-a făcut să râdâ pe toți cei care îl jeleau lângă groapă, cu o farsă de neuitat.

Bunicul Shay Bradley, din Dublin, și-a îndeplinit ultima dorință – să îi facă pe toți să râdă la înmormântarea lui, așa cum i-a făcut să râdă și cât timp a fost în viață.

O filmare de la înmormântarea lui a devenit virală pe internet. Bunic pentru opt persoane, lui Shay Bradley i-a reușit farsa pe care a plănuit-o în detaliu, înainte de a muri.

„Alo! E întuneric aici! Lăsați-mă să ies! Vă aud! Ăla care se aude e popa? Sunt în cutie. Mă auziți?”, s-a auzit, brusc, în boxe, la înmormântarea bătrânului, alături de un ciocănit ce părea să se audă din sicriul acestuia.

În imaginile video, se vede cum câțiva dintre cei prezenți la înmormântarea bătrânului par șocați și confuzi. Curând, însă, toată lumea a început să râdă la farsa pregătită de bunicul care a vrut să fie glumeț și dincolo de moarte.

„Ultima dorință a tatălui meu a fost să ne facă o farsă. Ți-a reușit, tată! Ne-ai făcut pe toți să râdem când aveam nevoie. Te iubesc pentru totdeauna! Ce om, să ne facă pe toți să râdem când eram extreme de triști!”, a scris pe internet Andrea, fiica bătrânului Shay Bradley.

În urma bătrânului au rămas soția lui, Anne, copiii lor, Jonathan, Susanne, James și Andrea, și opt nepoți.

Un bebeluș a venit pe lume fără ochi, iar mama l-a abandonat în spital. Asistenta care l-a îngrijit, apel sfâșietor: ”Nu... Fiica lui Hagi predă un curs de actorie pentru copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x