Un cuplu a cumpărat o casă fără să o viziteze vreodată. Ce au descoperit tinerii odată mutați acolo

Cei doi tineri și-au dorit mult să se mute într-o casă nouă. Când au găsit una, au realizat că foștii proprietari nu le-au spus chiar totul despre casa în care abia se mutaseră.

Un cuplu care a cumpărat o casă fără să o viziteze vreodată a avut parte de o surpriză

Shutterstock

Cei doi iubiți au trecut printr-o situație pe care o vor tot povesti de aici înainte multă vreme. E drept, a fost puțin neobișnuită și decizia lor, aceea de a cumpăra casa fără să o viziteze vreodată înainte, dar spun că au avut un motiv întemeiat.

Cei doi parteneri și-au cumpărat casa fără să o vadă, măcar o dată, în realitate. Din cauza pandemiei, au preferat să nu călătorească inutil și s-au bazat totodată și pe experiența de agent imobiliar a unuia dintre ei, așa că s-au gândit că nu are ce să se întâmple greșit dacă vor alege să nu meargă personal să vadă locuința. Nu se așteptau, totuși, la o așa surpriză.

Cuplul a cumpărat casa fără să o viziteze vreodată. Ce au descoperit tinerii odată mutați acolo

Odată ce s-au mutat acolo, tinerii au rămas uimiți când au realizat că nu pot accesa casa în totalitatea ei. Raine este cea care și-a povestit experiența pe TikTok, printr-un filmuleț care a fost vizualizat de aproape 16 milioane de ori.

Tânăra de 27 de ani a explicat în filmulețul postat pe Internet că, din cauza restricțiilor din timpul pandemiei, ea și iubitul ei s-au simțit mai confortabil să vorbească doar la telefon cu foștii proprietari și să le facă așa oferta de cumpărare a casei.

@sissyhankshaw

When you buy a house without ever seeing it in person before, check for secret rooms I guess ??????

♬ original sound - Sissy Hankshaw

Ea a spus: "Așadar, din cauza pandemiei, am cumpărat această casă de pe Internet fără să mai mergem să o vizionăm. Când am văzut-o în realitate, în sfârșit, după vreo două luni de privit doar pe net, ne-am dat seama că avea ceva cu adevărat ciudat, un lucru pe care nu-l observasem în cele 18 fotografii la care ne-am tot uitat în ultimele luni".

Analizând exteriorul casei, cei doi iubiți au realizat că există o secțiune a casei - ca o mică mansardă, cu ferestre - despre care nu știau nimic, pentru că nu o văzuseră în poze și nici foștii proprietari nu le-au vorbit despre ea. S-au decis să o inspecteze.

După ce au luat la rând toate încăperile casei și le-au analizat, tinerii au realizat că nu există nicio ușă de acces către acea parte a casei, sau cel puțin așa credeau ei atunci, la prima inspecție.

Ulterior, la o privire mai atentă, tinerii au ajuns într-un dressing, iar acolo au descoperit un panou înșurubat într-un perete, pe care l-au dat dat la o parte. Prin acel panou alb, pe care l-au deșurubat, au putut intra în camera ascunsă.

Într-un alt filmuleț postat pe TikTok, Raine s-a înregistrat cum îndepărtează panoul și intră în camera misterioasă: "Nu aș crede că este chiar o cameră secretă, dar mi se pare interesant că nu există acces la ea prin niciun alt loc din casă. Acest perete prin care am intrat, după ce am îndepărtat panoul, este nou, podeaua din încăperea ascunsă este și ea recent făcută. Interesant că singurul lucru care nu este gata este chiar camera asta. Cablurile sunt noi, tavanul e nou, deci cineva a fost aici de curând".

@sissyhankshaw

Ok part two for you weirdos!!!!!

♬ original sound - Sissy Hankshaw

Urmăritorii de pe TikTok ai tinerei i-au lăsat tot felul de comentarii în urma acestei întâmplări, unele amuzante, altele mai stranii, legându-se chiar de existența fantomelor.

Parteneri
De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă. Motivele științifice din spatele teoriei
Dacă încerci să mănânci sănătos, cu siguranță ai auzit despre beneficiile consumului micului dejun. Dar s-ar putea să ai încă dubii cu privire la importanța pauzei de masă la prânz. De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă, oare.
Catine.ro
Ultimele știri