Căutare Live

Un elefant a impresionat omenirea după ce, rănit fiind, a venit să implore ajutorul unor turiști!

Un elefant a cerut ajutorul unor turiști după ce a fost rănit grav de niște braconieri. Imaginile sunt cu adevărat emoționante.

Întâmplarea a devenit virală pe internet

Un elefant a cerut ajutorul unor turiști după ce a fost rănit grav de niște braconieri. Imaginile sunt cu adevărat emoționante.

Totul s-a petrecut în Zimbabwe, acolo unde animalul a fost împușcat. Deshidratat și slăbit, elefantul a ajuns cu ultimele puteri la un complex turistic și a părut să ceară ajutor.

Ai făcut greșit asta până acum! Așa se arde corect o lumânare! Nu te-ai fi gândit la acest truc simplu!

Cei aflați în zonă au sărit imediat să îl ajute. După câteva ore a fost adus un veterinar, iar animalul a primit îngrijirile corespunzătoare.

Elefantul a fost salvat, ba chiar a primit și un nume simpatic: Ben!

Animalul s-a întors în mediul său, dar are un dispozitiv de urmărire, pentru ca salvatorii săi să fie sigură că nu intră iar în vreun pericol.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri