Antena Căutare

Nimeni nu s-a mai bucurat în acest hal de o baltă! S-a aruncat în ea cu brațele deschise! Până și vacile au părut uimite! „Am promis că voi face asta” - VIDEO

Un fermier și pompier voluntar din Australia, a cărui proprietate a fost devastată de seceta din această țară, ce suferă din cauza incendiilor de vegetație, s-a aruncat cu brațele deschise și cu bucurie deplină într-o baltă.

Nimeni nu s-a mai bucurat în acest hal de o baltă! S-a aruncat în ea cu brațele deschise! Până și vacile au părut uimite! „Am promis că voi face asta” - VIDEO
Un fermier și pompier voluntar din Australia a sărit într-o baltă, de fericire.

Fermierul, Grant Kneipp, a promis că va face acest lucru dacă iazul său se va mai umple vreodată, după ce în Australia a părut că s-a deschis infernul.

Bărbatul a fost filmat, vineri, sărind în balta murdară, în Dundee, unde doi oameni au murit, la sfârșitul anului trecut, din cauza incendiilor de vegetație devastatoare.

În imagini video, fermierul apare sărind cu brațele deschise în iaz, lăsând parcă și vacile din jurul lui uimite de scenă.

„Acum, voi avea mai mult timp să mă joc cu fiul nostrum de patru ani și cu fiica noastră de un an, pentru că nu voi mai fi nevoit să le duc apă vacilor din ferma noastră. De asemenea, voi avea timp să mă dedic noii nostre afaceri, prin care creem și vindem pălării la comandă”, a spus fermierul fericit.

„Simt că mi-a fost ridicată o greutate imensă de pe umeri, chiar dacă doar pentru un timp. De aceea am putut să îmi iau avânt așa. Am promis că voi face asta. Cred că la fel simt și ceilalți fermieri”, a mai spus fermierul, precizând că el și soția lui sunt conștenți că alte persoane din Australia au avut zile și mai dificile decât au avut ei.

”Avea mâinile cât o monedă și era mai mică decât un pachet de șervețele!”. Cum arată acum cel mai mic bebeluș născut pre... Un bărbat a găsit zeci de mii de dolari într-o canapea pe care a cumpărat-o de la second-hand...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x