Antena Căutare

Un frate și o soră s-au căsătorit în aceeași zi, ca să economisească bani: ”A fost o idee briliantă!”

Organizarea unei nunți este, fără doar și poate, extrem de costisitoare, însă doi tineri au găsit o soluție inedită de a economisi niște bani. Și au reușit, întrucât la final, când au tras linie, au stabilit că au economisit aproape 10.000 de lire sterline. 

Organizarea unei nunți este, fără doar și poate, extrem de costisitoare, însă doi tineri au găsit o soluție inedită de a economisi niște bani. Și au reușit, întrucât la final, când au tras linie, au stabilit că au economisit aproape 10.000 de lire sterline.

Din dorința de a economisi bani pe catering, invitații și altele, un frate și o soră au decis să-și organizeze nunțile în aceeași zi.

Citește și: O soacră a mers la nunta fiului ei îmbrăcată în rochie de mireasă: ”A făcut ca nunta să fie de neuitat!”

Astfel, Andrea Walker, în vârstă de 31 de ani și fratele ei mai mic, Christopher Brennan, de 28 de ani, s-au căsătorit cu partenerii lor în aceeași. Mai mult de atât, pe lângă faptul că au avut o parte de o petrecere pe cinste, aceștia au economisit aproape cinci mii de lire sterline per cuplu.

Dacă ceremoniile au avut loc la distanță de 30 de minute, Andrea și Christopher au ales să aibă o singură petrecere, la care au luat parte 100 de invitați.

Andrea s-a căsătorit cu Matt Walker, manager de depozit, în timp ce Christopher și-a unit destinele cu iubita lui de ani de zile, Adele. Mai mult de atât, pentru că evenimentul a avut loc în apropiere de locuința lor, a putut să participe și tatăl lor, în vârstă de 61 de ani, care suferă de emfizen.

Citește și: Prima nuntă „regală” văzută la televizor de români: „Pentru noi, ei erau prinți! Au fost oameni cu miile. Lângă Maria a stat doamna Lătărețu!”

Ba mai mult, el a mărturisit că ideea copiilor de a se căsători în aceeași zi a fost ”briliantă”, potrivit The Sun.

”Eu și Matt am început să ne căutăm locație pentru nuntă în același timp cu Christopher și Adele. Am găsit locații similare, dar costurile erau exagerate. Așa că ne-am gândit să ne căsătorim în aceeași zi. Ne-a ajutat să economisim și bani, dar a fost și bine pentru tatăl nostru, care suferă de enfizem și a putut să ne vadă căsătorindu-ne în același timp.”, a mărturisit Andrea.

De asemenea, Christopher, care este tatăl a doi copii, un băiat de trei ani și o fetiță de patru ani, a mărturisit că ”nu crede că și-ar fi permis o nuntă: ”La început am glumit. Ne-a venit ideea în timp ce stăteam pe canapea seara, după muncă. A fost o idee minunată.”, a mai precizat el.

Sursa foto: Captură The Sun

Fata de 19 ani, sechestrată în casa ororilor! În ce stare au găsit-o polițiștii... E real! Maimuțele au mai mult chef de treabă decât angajații! Un restaurant din Japonia a angajat maimuțe care servesc l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x