Antena Căutare

Un iesean si-ar putea pierde barbatia pentru ca l-a muscat calul de organul genital

Un tanar iesean a ajuns la spital dupa ce a fost muscat de organul genital de catre cal. Patrupedul si-a “accidentat” stapanul in varsta de 22 de ani in timp ce acesta incerca sa ridice caruta.

Tanarul provenit din mediul rural a fost transportat la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului "Sf. Spiridon" cu plagi si sectiune partiala de organ genital, primind primele ingrijiri medicale.

Apoi a fost transferat in stare critica la Spitalul "Parhon", specializat in tratamentele afectiunilor localizate in zona inghinala. Medicii spun ca barbatul si-ar putea chiar pierde "barbatia" in urma incidentului din gospodarie. Ei avertizeaza asupra faptului ca astfel de muscaturi sunt deosebit de periculoase deoarece prezinta un risc crescut de complicatii din cauza necrozei si suprainfectarii.

"In mod particular plagile muscate de cal sunt insotite de distructii severe prin mecanismul ocluziv. Nu sunt rare cazurile in care prin astfel de plagi poate fi transmisa si rabia", a spus unul dintre medicii care i-a acordat primul ajutor tanarului.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intact Images

VIDEO! Un baietel american s-a crezut Mos Craciun si a ramas blocat pe horn... Italiencele - femeile cele mai nefericite din Europa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x