Antena Căutare

Și-a jefuit propria bunică bolnavă fără remușcare! Poliția a rămas șocată când au aflat pe ce a cheltuit tânăra banii

Un fost model și designer de modă s-a pledat vinovat de furt după ce a sustras mai mult de 230.000 de lire sterline de la bunica ei care avea demență. 

Și-a jefuit propria bunică bolnavă fără remușcare! Poliția a rămas șocată când au aflat pe ce a cheltuit tânăra banii Galerie
A furat 230.000 de lire de la bunica ei cu demență

După ce a devenit șomeră în timp ce locuia la Londra, Emily Evans-Schreiber, în vârstă de 38 de ani, a fost rugată să-și ajute bunica maternă, în vârstă de 90 de ani, în ianuarie 2018. Ulterior, Evans-Schreiber, din Naseby, Northamptonshire, a putut accesa conturile financiare ale bunicii sale printr-un mandat autorizat de femeia în vârstă.

Pe o perioadă de nouă luni, între aprilie 2018 și decembrie 2018, tânăra în vârstă de 38 de ani a efectuat 42 de tranzacții în valoare de 230.251 de lire sterline din contul bunicii sale către contul ei, care la acea vreme avea doar 40 de lire sterline.

Fostul model s-a pledat vinovat de furt la Northampton Crown Court și a fost condamnată la o sentință cu suspendare, evitând timpul de serviciu, deoarece este singura îngrijitoare a copilului său mic.

Și-a jefuit propria bunică bolnavă fără remușcare! Poliția a rămas șocată când au aflat pe ce a cheltuit tânăra banii

A furat 230.000 de lire de la bunica ei cu demență

Femeia a cheltuit banii călătorind în întreaga lume, precum și cazarea la hoteluri de înaltă calitate, haine de designer și tratamente cosmetice. Mama ei s-a arătat „îngrijorată” de stilul său de viață luxuriant, întrucât era încă șomeră și locuia într-o casă pe care o cumpărase din Naseby. Ulterior, ea a contactat banca și apoi poliția. Poliția a obținut declarații bancare pentru contul bunicii și a descoperit tranzacțiile către Evans-Schreiber, care au fost etichetate „Facturi”, „Îngrijire” și „Economii”. Cu toate acestea, când ofițerii au percheziționat casa ei au găsit „produse de lux”, inclusiv încălțăminte, îmbrăcăminte, genți și ochelari de soare.

Aceasta s-a apărat spunând că, deși a recunoscut că i-a furat banii, a lăsat suficient pentru îngrijirea și facturile bunicii - la momentul în care poliția a fost contactată, erau în cont aproximativ 5.500 de lire sterline.

Judecătoarea Rebecca Crane a declarat că decizia sa de condamnare a fost „foarte dificilă”, întrucât tânăra de 38 de ani este singura îngrijitoare pentru copilul ei mic, a relatat BBC. Ea a mai spus că Evans-Schreiber suferea de depresie și a fost internată pentru dependență de alcool la Clinica Priory în 2018. Judecătorul a descris sentința de doi ani, suspendată timp de 20 de luni, ca o „a doua șansă”.

De asemenea, Evans-Schreiber trebuie să întreprindă 150 de ore de muncă neplătite și să participe la un program de tratament cu alcool timp de șase luni. Victima, care a murit recent la vârsta de 95 de ani după ce a fost diagnosticată cu demență în 2014, nu a fost niciodată conștientă de cele întâmplate.

O concurentă la concursul Miss Belgia s-a împiedicat şi a rămas fără un articol de lenjerie intimă... O tânără născută fără uter a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos după ce a fost supusă unui transplant: ”Este un mir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x