Un obiect găsit în geantă, după o noapte în oraș, i-a dat fiori unei femei. „Iată un lucru care ar putea îngrijora pe oricine”

O femeie din Texas, care a petrecut o seară în oraș, s-a speriat când a văzut ce are în geantă odată întoarsă acasă. Tânăra susține că nu are idee cum a ajuns acel obiect la ea în geantă și își sfătuiește toți prietenii să fie mai atenți unde merg și la oamenii cu care își petrec timpul atunci când ajung undeva, cunoscuți sau necunoscuți.

O tânără din Texas susține că s-a trezit cu un dispozitiv de urmărire la ea în geantă, după o noapte petrecută în oraș

Shutterstock

Tânăra din Texas susține că a rămas încremenită atunci când a descoperit obiectul la ea în geantă. Sheridan Ellis, pe numele ei, fusese la ziua de naștere a unei prietene, care s-a ținut într-un restaurant, iar seara, când a ajuns acasă și s-a uitat în geantă, tânăra a dat peste acel obiect.

"La finalul zilei, mi-am făcut curat în geantă și am dat peste asta. Dacă nu știți ce este, este un dispozitiv de localizare", a spus Sheridan pe TikTok.

@sheridanellis

Check your purses …🥴 #fyp #psa #forwhatitsworth #safety

♬ good 4 u - Olivia Rodrigo

Sheridan și-a povestit întâmplarea într-un filmuleț pe care l-a postat pe TikTok și care a fost vizualizat de peste un milion de ori până acum.

Tânăra spune că în mod normal nu își ia cu ea o geantă atunci când pleacă de acasă, însă de data aceasta a avut de luat cu ea niște decorațiuni pentru petrecerea de ziua de naștere.

Dispozitivul este un obiect mic de localizare, util pentru oamenii care au probleme de memorie, în general, care uită des unde își lasă cheile, gențile și așa mai departe, sau care își pierd animalele. El funcționează în mod normal cu ajutorul unei aplicații instalate pe telefon și face un zgomot atunci când posesorul lui se apropie la o distanță relativ mică de obiectul sau animalul rătăcit.

Cum este și normal, Sheridan și-a făcut gânduri negre. Ea ia în calcul posibilitatea ca dispozitivul să fi fost pus acolo cu intenție de un străin, astfel încât ea să fie localizată și urmărită în locurile unde se deplasează.

"Nu am nicio idee cum a ajuns la mine în geantă. I-am scos pe loc bateria, nu vă faceți griji... Mda... Verificați-vă gențile și încercați să aveți grijă de voi oriunde mergeți", a mai spus ea.

Există și varianta ca obiectul de localizare să fi căzut din greșeală în geanta tinerei, la fel de bine cum există și opțiunea să fi fost băgat acolo de un necunoscut, astfel încât să o localizeze pe Sheridan. Un utilizator TikTok a scris într-un comentariu: "Poate fi vorba chiar de cineva pe care tu cunoști".

Sheridan a spus că nu a anunțat Poliția pentru că nu știe sigur când a ajuns dispozitivul de urmărire la ea în geantă și nici nu a mai pus vreodată bateria înapoi. Filmulețul de pe TikTok l-a făcut și postat în ideea de a atrage atenția, astfel încât prietenii ei și nu numai să fie cu mai mare băgare de seamă atunci când ajung undeva unde sunt oameni cunoscuți sau străini.

Ultimele știri