Antena Căutare

Uniforma în casă, iar poliţistul pe stradă, în pijamale. Un agent a sărit direct din pat pentru a salva o femeie

Haina-l face pe om doar atunci când omul nu are alte calităţi. Nu e cazul unui poliţist care, trezit din somn de ţipetele unei femei bătute şi jefuite, n-a mai stat să-şi ia uniforma! L-a prins pe tâlhar. în pijamale. Şi-a dat seama că are o problemă cu ţinuta abia atunci când individul l-a ameninţat că sună la poliţie.

Ţipetele unei femei l-au trezit pe Bogdan. Chiar în apropiere de locuinţa sa, un individ a lovit-o şi i-a furat geanta. Îmbrăcat doar în pijamale, poliţistul a plecat în urmărirea agresorului. L-a prins imediat, iar între cei doi a urmat un dialog amuzant.

"Am auzit la un moment dat un ţipăt foarte tare. Vă spun sincer, că m-am îngrozit. Pur şi simplu, nu ştiam pe unde să ies mai repede", a povestit agentul.

Citește și:

Cazul George Floyd, în România! Un polițist a fost filmat cu genunchiul pe gâtul unui bărbat. Ce s-a întâmplat, după apariția imaginilor șocante - VIDEO

Victima tâlharului este o vecină a poliţistului.

"Eu, în primă fază, nici nu mi-am dat seama că este vecina mea, care locuieşte aici. Neavând timp să procesez ce se întâmplă foarte mult, eu practic am văzut doar cum îi trage geanta şi am plecat după el", a mai spus Bogdan.

Hoţul a fost reţinut. Pe numele său, a fost deschis un dosar penal, iar acum este cercetat pentru tâlhărie.

Bogdan Chiriţoiu este poliţist din 2012. A lucrat în Caraş Severin până acum patru ani. De atunci, s-a întors în Gorj ca ajutor de șef de post în cadrul Postului de Poliţie Ciuperceni.

"Am scris titlul, O scrisoare pierdută, de Mihai Eminescu. Aa, nu dați asta pe post!" Declarația unui elev, du... Ai trăit în minciună! Ce reprezintă, de fapt, ultima cifră din CNP-ul tău. Află "misterele" pe care le ascund...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x