Antena Căutare

Un tânăr de 17 ani a șocat internauții cu interpretarea piesei "The Power of Love", în varianta Celine Dion. Ai putea să juri că o asculți pe artistă! Asemănarea este izbitoare

Un tânăr în vârstă de 17 ani din Gabon face furori pe internet cu o interpretare a celebrei piese 'The Power of Love', în varianta lui Celine Dion. Aproximativ un milion de vizualizări a strâns clipul său filmat în casa scărilor unui imobil din Libreville.

Un tânăr în vârstă de 17 ani din Gabon face furori pe internet cu o interpretare a celebrei piese 'The Power of Love', în varianta lui Celine Dion. Aproximativ un milion de vizualizări a strâns clipul său filmat în casa scărilor unui imobil din Libreville.

Tânărul Samuel a ajuns la inimile a mii de internauți depășind cu mult granița Gabonului prin interpretarea sa "a capella" a celebrei piese 'The Power of Love'.

Așezat pe trepte, adolescentul a fost filmat de sora sa, Alvine, care era în trecere prin clădire și care pentru un moment a crezut că un vecin o ascultă la radio pe Céline Dion. "Sunt uimit. Știam că mă filmează, dar nu am crezut că o să posteze clipul pe rețelele de socializare", a declarat el telefonic pentru AFP, citat de agerpres.ro.

"Cânt de când aveam trei ani", spune adolescentul cu vocea cristalină, căruia îi plac melodiile lente și de dragoste și care visează să o întâlnească cândva pe Céline Dion. Tânărul care nu a luat niciodată lecții de canto, a mărturisit că a fost nevoit să renunțe la școală din "lipsă de mijloace financiare".

Samuel urmează să participe marți la emisiunea Télé Gabon. "Nu prea este impresionat de succesul său pe internet. Nu prea este adeptul rețelelor de socializare", a comentat fratele său mai mare, Paul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Horoscopul lunii august! Surprize plăcute şi bani din belşug în luna lui Gustar... Cheia unei vieți sănătoase și împlinite: Cum să fim mai fericiți, potrivit științei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x