Antena Căutare

Unei femei din Marea Britanie i s-a spus ca a pierdut sarcina, desi copilul era sanatos

In urma cu un an, o femeie din Marea Britanie primea o veste devastatoare. Medicii au incercat sa o convinga pe mama indurerata ca nu se mai poate face nimic, insa aceasta nu a renuntat si a cerut sa se faca mai multe investigatii. Rezultatul a fost unul incredibil: copilul era inca in viata si se dezvolta normal, conform dailymail.co.uk.

In ultimii patru ani, Ceri Griffiths, in varsta de 37 de ani, mai pierduse o sarcina. Dupa zece saptamani de sarcina, cand a primit vestea ca se intamplase din nou, a refuzat sa creada ca fiica ei nu se va mai naste si a cerut personalului de la spital sa mai faca o ultima ecografie.

Asistentele si medicii au fost apoi uimiti de rezultatul ecografiei. Cateva luni mai tarziu micuta Welsh s-a nascut la termen, sanatoasa, iar astazi parintii ii sarbatoresc prima aniversare. Ceri marturiseste ca aceasta experienta a facut ca relatia dintre ea si fiica ei sa fie una foarte puternica.

Se pare ca acesta nu este un caz fara precedent. Intr-un an, 400 de viitoare mame se afla in aceeasi situatie si o parte din ele chiar continua procedurile de avort.

Conducerea spitalului Royal Cornwall si-a recunoscut vina iar investigatia facuta in acest caz arata ca de vina ar fi fost o comunicare defectuoasa. Se pare ca pierderea sarcinii nu ar fi fost o certitudine, ci o probabilitate, sustin medicii.

Foto: dailymail.co.uk


FOTO! Vezi primul urs Kamciatka fotografiat la cativa centimetri distanta!... Omenirea, distrusa de un lucru la care nimeni nu s-a gandit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x