Căutare Live

Vezi cea mai mica femeie din lume!

Bridgette Jones, din Statele Unite ale Americii, are doar 68,6 centimetri inaltime! Tanara de 22 de ani a fost declarata cea mai mica femeie din lume.

Pana de curand, recordul mondial era detinut de catre Elif Kocaman, din Turcia. Acesta avea o inaltimea de 72,4 centimetri.

Bridgette a marturisit ca este foarte fericita ca a primit acest titlu si ii incurajeaza pe ceilalti sa se accepte asa cum sunt.

"Cred ca fiecare ar trebui sa aiba o mai mare incredere in sine", adauga tanara cand vorbeste despre aspectul sau unic.

Potrivit Huffington Post, acesta nu este singurul sau record mondial. Fratele acesteia este si el pitic, avand o inaltime de 96,1 centimetru. Impreuna, au fost declarati cei mai mici frati din lume.

Cei doi sufera de oboala genetica numita nanism primordial de tipul II. In ciuda bolii, acestia au o viata fericita si foarte activa.

Bridgette adora sa danseze, iar fratele sau practica karate, gimnastica si basket.

Totusi, tanara nu va detine pentru mult timp acest titlu. Conform Guinness, Jyoti Amge din India, in varsta de 17 ani, este considerata cea mai mica adolescenta din lume. Daca isi va mentine inaltimea pana la 18 ani, ii va putea lua lui Bridgette titlul de cea mai mica femeie din lume.

Foto: guinnessworldrecords.com

Obiect cu efecte bizare, gasit in Marea Baltica. Scafandrii nu isi pot da seama ce este!... UIMITOR! Dinozaurii nu au disparut din cauza unui asteroid!...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri