Antena Căutare

Vezi cea mai mica femeie din lume!

Bridgette Jones, din Statele Unite ale Americii, are doar 68,6 centimetri inaltime! Tanara de 22 de ani a fost declarata cea mai mica femeie din lume.

Pana de curand, recordul mondial era detinut de catre Elif Kocaman, din Turcia. Acesta avea o inaltimea de 72,4 centimetri.

Bridgette a marturisit ca este foarte fericita ca a primit acest titlu si ii incurajeaza pe ceilalti sa se accepte asa cum sunt.

"Cred ca fiecare ar trebui sa aiba o mai mare incredere in sine", adauga tanara cand vorbeste despre aspectul sau unic.

Potrivit Huffington Post, acesta nu este singurul sau record mondial. Fratele acesteia este si el pitic, avand o inaltime de 96,1 centimetru. Impreuna, au fost declarati cei mai mici frati din lume.

Cei doi sufera de oboala genetica numita nanism primordial de tipul II. In ciuda bolii, acestia au o viata fericita si foarte activa.

Bridgette adora sa danseze, iar fratele sau practica karate, gimnastica si basket.

Totusi, tanara nu va detine pentru mult timp acest titlu. Conform Guinness, Jyoti Amge din India, in varsta de 17 ani, este considerata cea mai mica adolescenta din lume. Daca isi va mentine inaltimea pana la 18 ani, ii va putea lua lui Bridgette titlul de cea mai mica femeie din lume.

Foto: guinnessworldrecords.com

VIDEO! Americanii din Miami sunt invadati de melci-gigant... UIMITOR! Dinozaurii nu au disparut din cauza unui asteroid!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x