Antena Căutare

VIDEO! Aglomeratie de necrezut la metroul din Beijing

Cine se plange de aglomeratia din statiile de metrou, la primele ore ale diminetii, sigur nu stie cu se confrunta chinezii in drum spre serviciu. Intr-o singura statie din Beijing, sute si chiar mii de oameni stau la cozi interminabile si se calca in picioare sa poata urca in vagoanele de metrou.

Cozile se intind si pe scarile rulate, pana la iesirea la suprafata. Odata ce un tren opreste in statie, cu totii navalesc spre intrarile in vagoane, fara sa le pese de cei care trebuie sa coboare.

Cativa angajati imbracati in costume galbene incearca sa faca un culoar pentru pasagerii care coboara, dar munca lor este zadarnica.

Autoritatile dela Beijing spun ca aglomeratia incredibila din statiile de metrou nu este provocata de o proiectare gresita a acestora. Pur si simplu, sunt prea multi oameni care folosesc acest mijloc de transport in capitala chineza.

Foto: YouTube

VIDEO FUNNY! This girl is on fire - Ce se intampla atunci cand talentul e invins de flacari... VIDEO! De-a rasul plansul! Un biciclist urmarit de-o girafa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x