Antena Căutare

VIDEO! Texas: O strada ii poarta numele lui Justin Bieber

Ce ati face daca ati fi primar pentru o zi? Ei bine, ati putea, spre exemplu, sa redenumiti o strada dupa cantaretul dumneavoastra preferat.

Asta a facut si o fetita de 11 ani din Texas. Caroline Gonzeles a castigat un concurs inedit in urma caruia a luat locul edilului.

Si cum primarul i-a dat mana libera, strada principala a orasului a fost redenumita, cum altfel decat "drumul Justin Bieber". Schimbarea nu va dura insa prea mult. Primarul a anuntat ca va schimba placuta cand va reveni in birou.

Si daca tot suntem la capitolul strazi care poarta numele celebritatilor, de ce nu am face referire si la ceea ce se intampla in tara noastra? Pentru ca, nu-i asa, cu totii stim ca daca Theodor Paleologu va candida pentru functia de primar al Bucurestiului, sloganul campaniei sale va fi "Un primar cu nume de strada".

Luand in considerare acest aspect, putem deduce cu usurinta ca Justin Bieber ar fi un primar perfect pentru orasul texan.

VIDEO! O americanca vrea sa cantareasca aproape o tona... Asculta cum suna ploaia de meteoriti a Perseidelor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x