VIDEO! Texas: O strada ii poarta numele lui Justin Bieber

Ce ati face daca ati fi primar pentru o zi? Ei bine, ati putea, spre exemplu, sa redenumiti o strada dupa cantaretul dumneavoastra preferat.

Asta a facut si o fetita de 11 ani din Texas. Caroline Gonzeles a castigat un concurs inedit in urma caruia a luat locul edilului.

Si cum primarul i-a dat mana libera, strada principala a orasului a fost redenumita, cum altfel decat "drumul Justin Bieber". Schimbarea nu va dura insa prea mult. Primarul a anuntat ca va schimba placuta cand va reveni in birou.

Si daca tot suntem la capitolul strazi care poarta numele celebritatilor, de ce nu am face referire si la ceea ce se intampla in tara noastra? Pentru ca, nu-i asa, cu totii stim ca daca Theodor Paleologu va candida pentru functia de primar al Bucurestiului, sloganul campaniei sale va fi "Un primar cu nume de strada".

Luand in considerare acest aspect, putem deduce cu usurinta ca Justin Bieber ar fi un primar perfect pentru orasul texan.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri