Antena Căutare

VIDEO: Un BILET uitat de o adolescentă în avion face DELICIUL celor care îl citesc!!! Ce a scris tânăra în timpul zborului

Adolescenţa este, fără doar şi poate, o perioadă cu mari frământări emoţionale şi cu foarte multe întrebări. Mai ales dacă eşti fată. Părul arată mai bine dacă este drept sau dacă este cârlionţat?

Adolescenţa este, fără doar şi poate, o perioadă cu mari frământări emoţionale şi cu foarte multe întrebări. Mai ales dacă eşti fată. Părul arată mai bine dacă este drept sau dacă este cârlionţat? Îmi stă bine cu pantaloni scurţi? Blondă sau brunetă? Sau...să mă întâlnesc cu tipul care tocmai a fost la dezintoxicare sau cu cel care nu are job?

Ei bine, la ultima întrebare a trebuit să caute răspuns o adolescentă din Marea Britanie.

În timpul unui zbor cu avionul, tânăra a luat o foaie şi un pix şi a început să scrie, sistematic, pe două coloane, argumente pro şi contra unei relaţii cu Matt sau cu Chase.

VEZI AICI MAI MULTE DETALII

Luna martie are ENERGII nebănuite! Care sunt numerele norocoase ale primăverii și cum te vor influența... „Cum să dai atâția bani pe asta?” Tu ai avea curaj să te îmbraci cu așa ceva pe stradă?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x