Antena Căutare

VIDEO! Un raton si-a batut joc de politistii rusi

Din varful unui copac, un raton le-a dat batai de cap politistilor din orasul rusesc Kaliningrad. Evadat de la o gradina zoologica, zglobiul animal nu s-a lasat prins cu una cu doua.

A fost una dintre cele mai lungi nopti ale politistilor din Kaliningrad. Cateva ore, echipele de interventie au facut tot posibilul sa convinga animalul sa coboare din varful copacului in care se refugiase.

Au scuturat pomul si au incercat chiar sa s eurce dupa el. Dar in zadar. Nici taierea crengii nu s-a dovedit o solutie prea inspirata. Nazdravanul cu ochii patati s-a refugiat in copacul vecin. Extenuat, nu a reusit sa se mai urce atat de sus, astfel ca politistii au putut sa-l prinda. Aventura era, insa, departe de a se fi terminat.

Animalul a muscat unul dintre politisti si a inceput o adevarata cursa printre masini, cu oamenii pe urmele sale. Dar sprintenul raton nu s-a lasat prins cu una, cu doua. A fost nevoie de o urmarire ca in filmele de comedie.

In cele din urma, oboseala si-a spus cuvantul si zglobiul animal a capitulat. A fost condus inapoi la gradina zoologica, unde se reface acum dupa aventura de care a avut parte.



Hepta O scrisoare intr-o sticla si-a primit raspunsul la 24 de ani de cand a fost aruncata in mare... O femeie nu mai poate sa isi inchida ochii din cauza unei operatii de intinerire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x