Antena Căutare

VIDEO! Vezi cum arata primul transsexual din lume! A fost soldat si a facut senzatie in 1953

Christine Jorgensen este primul transsexual din lume. La jumatatea secolului XX, televiziunile se inghesuiau sa-i inregistreze primele declaratii

George Jorgensen, pe numele sau real, un fost soldat, a suferit o schimbare de sex, in Danemarca, in 1953. A devenit astfel, cea dintai persoana care a... iesit in public dupa operatie.

Imaginile il prezinta la varsta de 26 de ani, atunci cand si-a luat inima in dinti si a suferit interventia ce l-a transformat in femeie.

A dus o viata in lumina reflectoarelor, a fost cantareata si actrita. Vorbele sale, dupa operatie, au fost vanate de televiziunile momentului. America era fascinata, la acea vreme, de schimbarea de sex. "Nu am planuri pentru acest moment, va multumesc tuturor ca ati venit, dar este prea mult", le-a spus ea cameramanilor care voiau sa-i inregistreze prima aparitie.

Dincolo de aparente, cazul Christine a reprezentat si un pas important pentru stiinta.





Emotionant: Un bebelus isi ajuta tatal, artist ambulant, sa cante pe strada... Cea mai mare piatra pretioasa din lume cantareste doua kilograme si are 35 de centimetri inaltime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x