Antena Căutare

VIRAL. Medicii l-au anunţat că e pe moarte, aşa că a decis să îşi ceară iubita de soţie. În ziua nunţii, totul s-a schimbat, iar toţi invitaţii au început să plângă

Jack Kane a aflat la doar 23 de ani că suferă de o boală incurabilă, aşa că pentru a se bucura de ultmele luni de viaţă, a decis să îşi ceară iubită în căsătorie.

Jack Kane a aflat la doar 23 de ani că suferă de o boală incurabilă, aşa că, pentru a se bucura de ultmele luni de viaţă, a decis să îşi ceară iubită în căsătorie.

Jack Kane avea dureri dese de spate, a mers la spital, iar medicii i-au găsit o tumoră. Aşa au justificat stările de rău ale tânărului şi i-au mai dat câteva săptămâni de viaţă. Şi-a cerut iubita de soţie şi a decis să trăiască la maximum fiecare clipă.

Cu trei zile înainte de nuntă, însă, a decis să ceară o a doua părere şi a mers la un specialist care i-a spus că totul a fost o eroare. Jack suferea, în realitate, de Neuromielita Optică, o boală rară, dar care se poate trata, scriu cei de la Daily Mail.

Aşa că a aşteptat până în ziua nunţii şi a făcut marele anunţ: „Nu sunt în stadiu terminal!”. Invitaţii au început să plângă pe loc de fericire şi l-au aplaudat pe tânăr.

E un caz unic în lume! Cum arată fetița de un an și jumătate care nu a pus gura vreodată pe zahăr și nici nu a gustat mâ... Cele trei zodii care spun "Adio!" sărăciei! Aceşti nativi se vor îmbogăţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x