Antena Căutare

Mare atenție! Poliția Română avertizează toți cetățenii! O nouă metodă de înșelătorie vă poate lăsa fără bani

Poliţia Română trage un semnal de alarmă. Metoda accidentul, escrocheria care a lăsat mii de români fără toţi banii din casă, a revenit în forţă.

Poliția Română avertizează, cetățenii sunt din nou în pericol! A apărut o nouă înșelătorie care te poate lăsa fără bani. Sunt vizate în special femeile și persoanele în vârstă. Hoții se prefac foarte bine, uite despre ce e vorba

Poliţia Română trage un semnal de alarmă. Metoda accidentul, escrocheria care a lăsat mii de români fără toţi banii din casă, a revenit în forţă.

De această dată, impostorii sunt şi mai convingători pentru că joacă rolul unor poliţişti.

Sub pretextul că ajută la prinderea unor infractori care au dat sute de ţepe, victimele sunt convinse prin telefon, de falşi oameni ai legii să îşi dea toate economiile unor străini.

Poliţiştii le recomandă românilor să sune imediat la 112 în cazul în care sunt contactaţi de persoane care se recomandă a fi poliţişti, deşi nu au nici uniformă, nici legitimaţie, spune observator.tv.

Alertă în județul Olt! Mistreți morți găsiți într-o pădure. Alte cinci focare de pestă porcină africană au fost identifi... Video! Accident teribil cu 6 victime la Iași! Un mort și cinci răniți care se zbat între viață și moarte. Cine a fost vi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x