Antena Căutare

Mark Zuckerberg a făcut schimb de replici cu o bunicuță pe Facebook! Răspunsul lui a fost extrem de acid!

Mark Zuckerberg este un exemplu demn de urmat pentru toți tinerii! La doar 31 de ani, creatorul rețelei de socializare Facebook a ajuns unul dintre cei mai bogați și influenți oameni ai lumii.

Mark Zuckerberg este un exemplu demn de urmat pentru toți tinerii! La doar 31 de ani, creatorul rețelei de socializare Facebook a ajuns unul dintre cei mai bogați și influenți oameni ai lumii.

Zilele trecute, Mark i-a dat unei bunicuțe un răspuns de zile mari! În scurt timp a devenit viral!

La o postare în care vorbea despre planurile lui pentru 2016, Darlene Hackemer Loretto, o bunicuță din New York, a postat un comentariu, cel mai probabil fără să se gândească prea mult înainte să îl scrie. Ea a scris că le spune mereu nepoatelor sale să iasă la întâlniri cu băieții deștepți din școală, chiar și cu “tocilarii”, iar în felul acesta poate una dintre ele va ajunge să fie iubita unui viitor Mark Zuckerberg.

Prompt și mereu cu răspunsurile potrivite la el, Mark a comentat și el – “Și mai bine ar fi dacă le-ați încuraja să fie ele cele mai deștepte și astfel să fie capabile să inventeze ceva care să schimbe lumea”, scrie unica.ro.

Răspunsul lui a provocat valuri de reacții și a strâns zeci de mii de aprecieri.

Bunicuței nu îi prea convine celebritatea! A declarat că se simte copleșită și chiar se gândește să șteargă comentariul pentru care a primit nenumărate cereri de prietenie și mesaje!

Laudă-l pe Ceaușescu și vei ajunge în pușcărie! Simbolurile și partidele comuniste vor fi interzise prin lege... Toată lumea îl caută: Unde a dispărut cetățeanul Cris..., nu, Cuc? Dispariţie învăluită în mister într-o localitate din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x