Antena Căutare

Moment emoționant pentru un fost concurent "Chefi la cuțite"! Mihali Cristian George a devenit tătic!

Mihali Cristian George este cunoscut prin prisma show-ului culinar ,,Chefi la cuțite”, acolo unde a făcut parte din echipa argintie a lui chef Florin Dumitrescu. Deși fostul concurent este obișnuit să strălucească în lumina reflectoarelor prin prisma preparatelor savuroase și al platingului impecabil, acum se află într-o ipostază cu totul și cu totul nouă: cea de tătic.

Soția sa, Mihaela, a dat naștere săptămâna aceasta unei fetițe perfect sănătoase, care a primit și un nume special: Miléna Titiana. Cei doi părinți sunt extrem de fericiți și declară că sosirea pe lume a micuței este o nouă etapă pe care o îmbrățișează cu mult entuziasm. Mihali George a obișnuit publicul cu multe realizări pe plan profesional, printre care se numără și prezența la festivaluri gastronomice internaționale, însă aceasta este de departe cea mai mare realizare a sa de până acum.

Moment emoționant pentru un fost concurent "Chefi la cuțite"! Mihali Cristian George a devenit tătic!

,,Minunea noastră Mihali, a sosit pe lume luni dimineața , 22/01 după o lungă așteptare. Născută cu nota 10/10, sub zodiacul Vărsătorului, a fost foarte activă chiar din primele secunde de acomodare . Soția mea Mihaela este foarte fericită! Cu siguranță va fi cea mai buna mamă din lume”, declară Mihali Cristian George.

Ai cel mai tare eveniment de gaming pe AntenaPlay.... Vremea 27 ianuarie. Cer înnorat și îngheț puternic la Craiova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x