Antena Căutare

Pepe faţă în faţă cu cel care i-a distrus mariajul. Cum a reacţionat juratul Ham Talent

Duminică, pe scena Ham Talent a avut loc o întâlnire spectaculoasă: juratul Pepe s-a aflat faţă în faţă cu Tudy, bărbatul din cauza căruia artistul a divorţat în trecut de Oana Zăvoranu

Duminică, pe scena Ham Talent a avut loc o întâlnire spectaculoasă: juratul Pepe s-a aflat faţă în faţă cu Tudy, bărbatul din cauza căruia artistul a divorţat în trecut de Oana Zăvoranu.

Tudy, pe numele său real Tudor Ionescu, a devenit celebru în urma aventurii pe care a avut-o cu fosta soţie a lui Pepe, pe când aceasta era căsătorită. După separarea de focoasa brunetă, tânărul a cochetat cu sportul şi, mai nou, cu dresajul şi spectacolul canin.

Tudy face parte din Ringstar Agility Club, un grup care promovează cultura canină în România. În ciuda trecutului comun, juratul Pepe a dat dovadă de profesionalism şi a apreciat obiectiv performanţele patrupedelor care au făcut spectacol pe scenă. Platoul s-a umplut de obstacole, un tunel și câini din rase dintre cele mai speciale care au făcut o super demonstrație de agilily.

Cei doi bărbaţi - jurat şi concurent - şi-au asumat cu maturitate rolurile şi nu au lăsat să se vadă nicio urmă de resentimente. Atât publicul, cât şi juraţii Ham Talent au fost impresionaţi de prestaţia celor de la Ringstar Agility Club.

Ce cadou i-a făcut Mihai Leu soției sale, impresionând-o până la lacrimi... O nouă ipoteză șocantă. Suntem reîncarnarea extratereștrilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x