Antena Căutare

ALDE: Şi fără soluţii, şi nişte Gică Contra/ Inconştienţii veseli din Modrogan au atacat legile care vin în sprijinul românilor şi firmelor pentru a putea trece mai uşor peste această perioada de criză

ALDE a transmis, luni, că PNL, pe lângă faptul că nu are soluţii, se comportă ca ”Gică Contra” şi a atacat la CCR legi iniţiate de PSD, ALDE şi Pro România care ”vin în sprijinul românilor şi firmelor pentru a putea trece mai uşor peste această perioada de criză”.

”Şi fără soluţii, şi nişte Gică Contra! Asta e PNL-ul azi, care nu doar că nu-i în stare să îi ajute pe români, dar acum se opune şi oricărui alt ajutor venit de la alţii. Asta se întâmplă şi azi, când inconştienţii veseli din Modrogan au găsit de cuviinţă să atace la CCR legile pe care Parlamentul le-a adoptat săptămâna trecută şi care vin în sprijinul românilor şi firmelor pentru a putea trece mai uşor peste această perioada de criză”, a transmis, luni, ALDE.

Formaţiunea precizează că, pentru că iniţiatorii au avut îndrăzneala să ia măsuri în favoarea românilor, ”PNL vine acum şi, în mod cinic, îi sacrifică pe români, doar pentru a salva imaginea «Guvernului meu»”.

PNL a atacat la Curtea Constituţională a României (CCR) două legi promovate de PSD şi adoptate, în 3 aprilie, de Camera Deputaţilor, în calitate de cameră decizională. Este vorba despre Legea pentru suspendarea rambursării creditelor şi Legea pentru acordarea unor facilităţi pentru contribuabilii operatori economici pe teritoriul României, pe care liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, le consideră ” neserioase, amatoriste şi populiste”. ”PSD încearcă să împiedice măsurile luate deja, prin înregistrarea iniţiativelor în aceeaşi zi în care au fost adoptate de Guvern”, a transmis Florin Roman.

Sursa : news.ro

Ciolacu: Atacarea la CCR a măsurilor sociale şi economice iniţiate de PSD şi votate de toate forţele politice parlamenta... Majorarea pensiilor cu 40%, programată în septembrie, ar putea fi amânată! Iohannis cere Guvernului atenție maximă în re...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x