Antena Căutare

Alegeri prezidențiale 2019: Victor Ponta, atac dur la adresa Vioricăi Dăncilă: ”reprezintă tot ceea ce oamenii detestă la PSD”

Alegeri prezidențiale 2019: Victor Ponta, atac dur la adresa Vioricăi Dăncilă: a ajuns în turul al doilea pentru că ”aşa au vrut PNL şi Klaus Iohannis!”

Alegeri prezidențiale 2019: Victor Ponta, atac dur la adresa Vioricăi Dăncilă: ”reprezintă tot ceea ce oamenii detestă la PSD”
Victor Ponta, atac dur la adresa Vioricăi Dăncila

Liderul Pro România Victor Ponta susține că Viorica Dăncilă a ajuns în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale pentru că ”aşa au vrut PNL şi Klaus Iohannis” și critică pe Facebook rezultatul obţinut de candidatul PSD.

Victor Ponta critică dur rezultatul obținut de partidul PSD la primul tur al alegerilor prezidențiale 2019, spunând că este cel mai slab al unui candidat al partidului şi că ”dacă 22% reprezintă o “victorie” pentru PSD, înseamnă că Viorica Dăncilă reprezintă tot ceea ce oamenii detestă la PSD = incultură, incompetenţă, demagogie, dependenţa de baroni şi de discursul antischimbare şi progres”.

”Viorică Dăncilă a ajuns în turul al doilea pentru că așa au vrut PNL și Klaus Iohannis / scorul obținut este egal cu cel de la Europarlamentare când la conducere era Liviu Dragnea ( dar la jumătate față de primul țur din 2014 și cu 10 % mai puțin decât cel mai slab rezultat al unui candidat PSD în istorie) / dacă 22% reprezintă o “victorie” pentru PSD înseamnă că Viorică Dăncilă reprezintă tot ceea ce oamenii detestă la PSD = incultură, incompetența, demagogie, dependența de baroni și de discursul anti schimbare și progres / cât timp PSD rămâne prizonier unui asemenea mod de a face politică va continuă să piardă electorat și să reprezinte TRECUTUL / sunt însă convins că viață va obligă la o reforma și schimbare chiar și în PSD care să ducă la o unificare și modernizare a Stăngii pentru anul 2024”, a afirmat Victor Ponta pe Facebook.

Rezultate alegeri prezidențiale 2019, primul tur

Rezultatele oficiale furnizate de Biroul Electoral Central, după numărarea voturilor din toate secțiile de votare din România arată că actualul președinte Klaus Iohannis rămâne pe prima poziție cu 36,65%, Viorica Dăncilă e pe locul doi - 23,79%, iar Dan Barna e pe trei - 13,99%.

AEP (Autoritatea Electorală Permanentă) a terminat de numărat voturile de la toate secțiile de votare din România, iar situația generală arată așa:

Klaus Iohannis - 3.132.888 voturi - 36,65%

Viorica Dăncilă - 2.033.616 voturi - 23,79%

Dan Barna - 1.196.173 voturi - 13,99%

În total, în România au votat 8.546.545 de persoane, în cele 18.748 de secții de votare.

Citește și:

Alegeri prezidențiale 2019: Ce scrie presa internațională despre rezultatul primului tur al alegerilor din România

Stelian Ion: Evident că s-au făcut greşeli. Din punctul meu de vedere, chestiunea cu neasumarea intrării la guvernare cr... REZULTATE finale alegeri prezidențiale 2019. Voturile au fost numărate! Ce diferență este între Klaus Iohannis și Vioric...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x