Căutare Live

BAROMETRU EUROPA FM: PNL scade în intenţiile de vot pentru parlamentare, la 40,7%. PSD creşte şi trece de 25%,

PNL înregistrează scădere în Barometrul Europa FM realizat de IMAS privind intenţiile de vot la alegerile parlamentare, pentru prima dată din vara anului trecut. Din totalul celor care ar vota la alegerile parlamentare, 40,7% spun că ar opta pentru PNL. În schimb, PSD urcă la 25,8%, cel mai bun nivel de la alegerile europarlamentare din mai 2019.

Potrivit sondajului, dintre cei care au declarat că ar merge la vot dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, 40,7% au optat pentru PNL, în condiţiile în care, la precedentul sondaj, din luna ianuarie, scorul era de 47,4%.

În cazul PSD, se înregistrează o creştere, procentul celor care ar opta pentru social-democraţi fiind de 25,8%, comparativ cu luna ianuarie, când era de 20,6%.

USR este creditat cu 10% în intenţiile de vot, faţă de 12,4% la sondajul similar din ianuarie, PMP – 3,6 % (1,8% în ianuarie), UDMR – 4,4% (4,7% în ianuarie), ALDE – 4,3 % (3,2% în ianuarie), Pro România – 4,6% (3,8% în ianuarie).

Sondajul a fost realizat de IMAS la comanda Europa FM în perioada 11 – 28 februarie, pe un eşantion de 1010 persoane şi are o marjă de eroare de 3,1%.

Sursa : news.ro

Starea Sorinei Pintea s-a înrăutățit după gratii. Au apărut primele imagini cu fostul ministru al Sănătății în timp ce e... Ciolacu, despre cazurile Sorina Pintea şi Luminiţa Jivan: Nu o să duc anumite decizii către cazuri personale. Vom lua în...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x