Antena Căutare

Ce apreciaza Crin Antonescu la presedintele Basescu

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat la Romania TV ca Traian Basescu are multe calitati, ca om politic, insa acestea au fost folosite de catre seful statului doar pentru a-si mentine puterea "mai mult decat era cazul".

"Pot sa scot o brosura cu calitatile pe care i le-am recunoscut in repetate randuri domnului Traian Basescu sau cu actiuni sau declaratii pe care, ce-i drept cu mai mult timp in urma, i le-am laudat. Am salutat demersul in sine de condamnare a comunismului, care evident nu este nici ideea, nici meritul exclusiv al lui Traian Basescu, dar l-am salutat ca atare. Am salutat consecventa pe care Traian Basescu a declarat-o in raport cu orientarile majore, strategice de politica externa romaneasca, pro-NATO, pro-americani si asa mai departe. Am spus-o de o mie de ori, desi evident nu sunt lucruri realizate, initiate de Traian Basescu, dar atasamentul sau, cel putin declarativ la aceste lucruri, a fost de salutat. Am spus ca este un om cu multe calitati, insa ca, din pacate, aceste calitati nu au folosit tarii si inclusiv vietii politice romanesti, ca nu i-au folosit nici domniei sale inafara de a-si mentine puterea mai mult decat era cazul asta e cu totul altceva. Dar calitatile exista si eu nu le-am trecut sub tacere sub niciodata", a declarat Crin Antonescu intr-o interventie telefonica la emisiunea "Ultima ora" de la Romania TV.

Amenintarea lui Miron Cozma: Daca lucrurile vor continua asa, voi ridica armata tarii... Laszlo Tokes reclama la Comisia Europeana "persecutarea" membrilor partidului sau de catre Politia Romana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x