Antena Căutare

Florin Cîțu, explicații halucinante despre demisie. Se folosește de coronavirus, dar vorbește de nevoia unui succes al lui Orban în alegeri

Premierul desemnat, Florin Cîţu, a postat un mesaj pe Facebook, joi, în care îşi explică depunerea mandatului de premier desemnat

Florin Cîțu, explicații halucinante despre demisie. Se folosește de coronavirus, dar vorbește de nevoia unui succes al lui Orban în alegeri
Florin Citu, primele explicatii dupa demisie

Florin Cîțu spune că demisia trebuie interpretată în contextul prin care trece astăzi România, respectivă pandemia coronavirus.

O frază mai târziu, însă, Cîțu vorbește despre nevoia de succes în alegerile viitoare a lui Ludovic Orban, devoalând adevărata priortate a PNL în această criză.

Un mesaj important pentru români. Astăzi am luat decizia să-mi depun mandatul de Prim-Ministru desemant Preşedintelui României. Gestul meu trebuie interpretat în contextul prin care trece astăzi România. Sunt un om de partid şi înţeleg să fiu alături de partid şi de Preşedintele lui în momentele dificile. Cred cu tărie că pentru avea succes, în alegerile care vin, Preşedintele partidului trebuie să fie şi Prim-Ministru”, a scris Cîţu pe Facebook.

Citește și: Tăriceanu, îl desființează pe Florin Cîțu: E o bătaie de joc la adresa tuturor românilor

Acesta a precizat că desemnarea de către Klaus Iohannis l-a onorat, dar că a fost făcută în contextul în care alegerile anticipate erau o soluţie care acum nu mai există.

”Decizia Preşedintelui Klaus Iohannis de a mă desemna pentru funcţia de Prim-Ministru a fost o onoare. Însă ea a fost luată în contextul în care alegerile anticipate erau o soluţie agreată de majoritatea partidelor. Această variantă nu mai există astăzi. Cu responsabilitate, transparenţă şi profesionalism am luat această decizie. Este o decizie la care am reflectat mult în ultimul timp urmărind evoluţia situaţiei prin care trece România astăzi”, a mai afirmat Florin Cîţu.

Acesta a precizat că rămâne ministru al Finanţelor.

”Avem multă treabă de făcut pentru perioada dificilă care urmează. Mulţumesc pentru încredere şi susţinere”, şi-a încheiat Cîţu mesajul.

El şi-a depus mandatul de premier desemat cu puţin timp înainte de şedinţa Parlamentului în care urma să fie votată învestirea.

Tăriceanu, îl desființează pe Florin Cîțu: E o bătaie de joc la adresa tuturor românilor... Marcel Ciolacu (PSD), după demisia lui Florin Cîțu: Toată România răsufla uşurată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x